tisdag 23 november 2010

Äh men vaffan...

..nu är det dags att äta igen. Jag kommer få hål i tänderna av det här. Och jag är fett uttråkad med att hitta på vad jag skall äta. Jag vill inte äta..jag har inte tid (eller lust).
Bristsjukdommar here I come...

Kan någon ta över ett par timmar och äta lite åt mig?
Det är som ett dåligt skämt. "nu din feta lilla gris...så skall du få äta tills du ångrar att du någonsin utvecklade en matstrupe...mohahahaha ÄÄÄÄÄT...ÄÄÄÄÄT!!!!!"

Bajs...det blir en ½ Friggs måltidsersättningsbar...IGEN!!

Märker att jag måste handla och laga..så jag har färdigt...annars blir det såhär...och det får inte fortsätta.

Jag brukade garva åt folk som gjorde veckomatsedlar...tycker edt är pretto (iaf om man inte har ungar) men jag måste nog bli pretto...pretto is the way to go!

Idag har jag och designermagsäcken inte gått ner något men på plussidan så funkar magen igen (yeey). Plommonen funkade inte så jag tog en microlax...och det var så traumatiskt att jag tror tarmen sparkade igång i ren skräck ifall det skulle upprepas :P tack för det tarmen!

Nu har jag ingen energi kvar...inget roligt att skriva...trött idag. Jag kanske hade varit pigg om inte snubben som jag opererade mig samtidigt som hade ringt 8.15 imorse.

Vem ringer 8.15 till någon som är sjukskriven?? -"Du ligger väl inte och sover?!"

-"uhm...vad heter jag...vad är klockan...var ÄR jag...vem är du??...ugh...soverzzzzz*gäsp*...inte jag inte!!!"

Han är en ganska go göbbe så jag skall inte säga mer...men 8.15...!!!!!

Dom enda som får ringa mig 8.15 är mina anställda...om dom ligger och är 8cm öppna på förlossningen och inte kan jobba just då ;)...kanske mamma/pappa/mormor...inte bror...för om bror ringer så betyder det att jag måste öppna hans salong :P.

Ring inte kvart över 8 Roffe!! Nu börjar jag fundera på det här och stör mig...har man ett kul liv om man ringer 8.15 till någon??
Okej om man jobbar och det ingår i jobbet (ex läkare/ vårdcentraler etc) eller man har småbarn...men tilloch med då..tänk på att den man ringer inte har småbarn! Men han är sjukskriven...OCH pensionär!!!! SOV FÖR FAN!

zzzzz....just ja..äta!

Katto..jag sa ju att jag skulle ramla tillbaka i bitterstilen igen :P

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH (kollar på TV) Maria montezami skulle ge en tårta till någon (som jag gissar att hon gjort själv) så tappade hon den i golvet... uppochner hahahahaahah..."åh neeeeeeej" hahahahahahahahahaaahahaha!
I love shit like that! :P

Inga kommentarer:

 
Web Analytics