onsdag 17 september 2014

Fortfarande lite avvand med att blogga...

Blir lite generad när jag skall skriva nästan...:P

Tänker lite vem fan är jag att skriva om mig själv liksom ;P men jag kör väl på :P

Det är overkligt som fan att vara gravid!

Inget jag nånsin tänkt att jag kommer vara och fortfarande så tror jag inte riktigt på det fast jag har sett två ultraljud och faktiskt sett den RÖRA på sig!

Tror varje gång att dom skall brista ut i skratt och säga att jag har en gammal förstoppning eller jordens cysta som dom misstagit för en unge. Men den har armar och ben och rör sig såeeeh....det vore en läskig cysta isf :P

Tydligen har jag en cysta OCKSÅ iof...bredvid....den måste jag upp och undersöka för den kan bli problem när ungen tar mer plats. Hoppas jag slipper operation iaf.


Idag var jag hos läkaren på barnmorskeplejset. Dom kan inte fatta att jag inte tar sjukskrivning när jag erbjuds.
Både läkaren och syrran frågade två ggr om jag skulle förlänga min sjukskrivning....psykfall brukar väl sjukskrivas annars :P

Det har varit jävligt knepo med mitt mående men nu har jag vidtagit alla jävla åtgärder som finns för sjukskrivning är inte ett alternativ och jag får traggla på tills det känns bättre. Det måste bli bättre!

Jag har slutat ha konstanta panikdagar iaf. Nu kommer det slängar av panikattacker som mest bara jag och kanske nån av mina närmaste märker av för att jag börjar gråta eller får hjärtklappning och blir lite konstig :P

Förr kunde jag vara rödgråten från 8 på morgonen till typ 15 på eftermiddagen innan ångesten släppte sitt grepp något!

Ångest är något jag inte skulle önska min värsta fiende.....jo möjligen han som ger mig den värsta ångesten just nu men ingen annan.

Saker som jag inte finner en lösning på ger mig ångest! För mig måste saker lösas...hela tiden! Speciellt om det är hotfullt!

Det är något jag arbetar på....att acceptera att jag inte kan lösa vissa saker...att det inte är upp till mig tom...att släppa....men det är svårt som satan och funkar inte alltid i praktiken heller!

Ännu ett tråkigt inlägg :P


Inga kommentarer:

 
Web Analytics