torsdag 9 oktober 2014

Det tuffar på...

Inget särskilt händer just nu förutom att jag har väldigt lite kunder och det är tråååkigt!

Bebbe sparkar som en liten apa i magen nu och det börjar bli kul att vara gravid.

Igår shoppade jag lite söta hakklappar och en liten pjyamas på Fyndiq. Löjligt billiga saker och inget onödigt! Vill verkligen inte ha en massa prylar som blir liggande sedan. Men hakklappar...eller dom är mer som små snusnäsdukar kommer användas flitigt då jag inte tycker om dreggel eller matrester :P

Ungen kommer ha skavsår runt munnen av allt torkande ;P

Fast jag måste ju säga att det är drygt länge med 40 veckor. Faktiskt! Ja jag vet att typ myrslokar och elefanter har det förjävligt med sina 2 års graviditeter....meeeen dom tycker inte om rödtjut och mögelost.

Jag vill INTE ha ungen förtidigt född heller iof....hörde om någons kompis dotter som klämde ut sin unge i 22a veckan och den vägde 450 gram. Tydligen överlevde den men faan det kan bi hur stora problem som helst i framtiden ju :/ hoppas det går bra för den lilla räkan!

Imorgon kväll åker jag och min älskling till London. Harry är hemma o vaktar huset med assistans av sin underbara promenadgumma och hennes gube som han avgudar! Det känns bra!

Vi skall....eller nu skall jag inte ljuga här...JAG skall shoppa alla basic-grejjer till ungen på mitt älskade Primark. Som jag längtat!!!

Vi skall bo hos Lisa och Tommy och sen skall vi försöka träffa Emma och Ricky eftersom deras bebbe antagligen ploppar närsomhelst.

Äh nu tappade jag sugen för det kom in en dryg jävel och var oartig!

Hejdå!


Inga kommentarer:

 
Web Analytics