fredag 24 oktober 2014

Jisses...

...vilket jävla blodsocker/trycksfall jag fick på stan just!

Struttade iväg och skulle köpa lite grejjer till mig och salongen och kände mig fri som en fågel. Lön på kortet och tid utan alltför många måsten.

Klarade H&M sen började jag känna att det pirrade i musklerna....då vet jag att jag måste få i mig någonting. Men på gågatan finns inget att äta snabbt så jag tänkte skitsamma och gick vidare i butiker och närmade mig St Per då ragglade jag ner toll Pressbyrån och köpte en korv...det hjälpte väl lite men när jag sen var nere på Clas O så kände jag mig som en gammal pundare som gick runt och spattade så när jag var klar var jag tvungen att sitta ner och vila på en soffa. Som tur var ringde min gubbe just då så kvarten inte kändes lika lång men jag undrade allvarligt hur faan jag skulle ta mig därifrån.

Tillslut tänkte jag att det fick bära eller brista och gick vidare till ICA. Ni vet hur det känns när man tränat benen på gymmet och man kanske gick lite till överdrift? Innan träningsvärken sätter in och man bara känner spattigheten och svagheten. Så blir det i hela kroppen!

Nu är jag äntligen tillbaka i salongen och tänker fan inte röra på mig ALLS! Usch!

Faktum är att jag tänker inte ens skriva mer ;P puss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics