tisdag 14 augusti 2012

Asså....

Min "hjärna" jobbar väldigt hårt med att lösa mina egna små grubblerier. Nu har jag "sovit" i 4 timmar....trodde jag! Men jag vaknar med en "linje" av tankar som är knivskarp....ord som precis förklarar, situationer och minnesbilder som visar mig själv hur jag menar med hur jag tänkt och agerar och varför.

Iof så har jag nu halsbränna och hjärtklappning av trötthet men min kropp, mitt undermedvetna har fan grubblat fram det jag skrev igår innan jag gick och lade mig...

Vet inte om detta verkar logiskt för någon annan än mig men jag är faktiskt helt galet förvånad över hur mina drömmar/tankar/undermedvetna liksom redde ut mina grubblerier medan jag "sov".

Det är därför jag ligger här o bloggar kl 05.00 för just nu är min linje knivskarp, mina tankar och motiv glasklara.

Som en jävla låtskrivare som har anteckningsblocket vid sängkanten....jag känner hur hjärtklappningen minskar ju mer jag skriver ner nu.

Knäppt! Har aldrig fattat att min hjärna faktiskt vill hjälpa mig att lösa problem förut ;) haha hoppas någon fattar något av detta dravvel....nu...NU skall jag SOVA....utan problemlösning hoppas jag.

Jag skulle vilja gå upp o äta ngt men då vaknar hunden och det orkar jag INTE nu. Han som verkligen accepterat att han inte får sova i mitt rum längte, som man knappt får pussa godnatt längre för han har så bråttom att inta sin plats i soffan, sprang in 3 ggr och hoppade upp i min säng innan jag hann stoppa honom igår kväll....jag fick BÄNDA loss honom och BÄRA ut honom för han vägrade gå ut i vardagsrummet o lägga sig. Så har han aldrig gjort förut.

Han tog sats och sprang hukad mellan mina fötter när jag försökte stänga ute honom i vardagsrummet, riktigt "snälla mamma jag vill sova hos diiiiig".

Hade han inte snarkat så jävligt hade han LÄTT fått sova hos mig! Min älskade hund!

Jaja....nu svammlar jag...tankarna var som sagt som klarast när jag vaknade precis!

Tack hjärnan för att du hjälper mig trots att jag super ner dig, äter tabletter och jävlas med en massa tankar och intryck (inte minst från hjärtat). Tur att du får en chans att reda ut skit medan jag sover ;)

Jag är grymt imponerad. Jag gnällde på virrvarret i mitt huvud innan jag somnade och vaknade med tankarna i ett litet winrar paket av klara tankar o definitioner med vita snören levererat o klart.

Kroppen är förjävla cool!!

Godna..eh...morgon?

Inga kommentarer:

 
Web Analytics