lördag 25 augusti 2012

Så så så tråååkigt...

Zzzzzzz...

Jag kunde vara på gröna lund nu. Im just saying.

Fast jag spenderar iaf inte pengar när jag sitter här :P jag är på jobbet och det är så jävla tråkigt att jag avlider. Önskar så att jag var frisör själv så ja kunde sysselsätta mig. Jooo jag vet att jag kan städa...jag har svept av lite här och där och tvättat toan och handfaten etc...pallar inte storstäda idag fr då blir jag svettig och det är jag inte klädd för. INTRESSANT VA?

Håller på att vänja mitt hår vid att inte tvättas varje eller varannan dag...det är inte det roligaste jag gjort. Äckligt faktiskt. Men jag har skarf och flätor så jag hoppas ingen tänker på det utom jag själv.

Jag har druckit 3 koppar kaffe och en burk cola bing bing bing bing.....

Igår kväll var vi hos Jeanette, jag och mamma. Hennes mamma har gått bort nu och vi ville krama henne lite. Jag har saknat henne och det kändes kul att hänga lite...tyvärr blev det bara en kortis för vi skulle vidare till mormor. Hon ramlade härromkvällen och bröt handleden :P då var vi igång med sånna saker. Nästa grej kommer bli höften :P

Jag bad bror henka med henne till sjukan för jag hade kunder och har varit med henne varje gång. Han sade ja och sen fittade han såklart....vem skulle ersätta honom för den tiden han missade på jobet (dvs 80 kr för hans lunch) och kunde jag komma PÅ MIN ARBETSTID och byta av honom när hans arbetstid slutade kl 13.30 så att han kunde gå hem och sova? Jag kunde ju avboka mina kunder och komma dit tyckte han.

Pfft. Tjejerna fick istortsett övertala mig om att jag gjorde rätt som vägrade gå och avlösa bror. Tilläggas skall att han hade inga planer efter jobbet och kunde gott ta hand om mormor.

Efter 116 svinaktiga sms så gick han äntligen till matsalen på sjukhuset och fick blodsocret till normala nivåer och slutade sms-terra mig.

Mormor blev gipsad och hon och hennes syrliga dotterson kunde åka hem ca 6 timmar efter att dom kommit dit.

Jag vet inte hur många ggr jag suttit på sjukhuset med mormor hela nätter, dagar etc. Jag tycker gott han kan sitta en gång och se hur det är. Tydligen hade han skällt ut personalen för att dom hade annat att göra än att läsa mormors röntgensvar.....suck.

Imorse gick jag upp och städade lite och tvättade kläder innan jobbet. Hann inte powergå igår kväll TYVÄRR för jag tycker att det har varit jätteskönt att ta min kvällsprommis. Även Harpan verkar må bra av det.
Måste köpa nya hörlurar för mina har kraschat (det är typ bara diskant...det är som att lyssna på mamma när hon är arg typ) och jag hatar att promenera utan musik.

Hmmm...kanske smiter iväg nu och köper ett par så man kan promenixa obehindrat. Skall föreslå för Sara att vi tar en prommis ikväll och se vad hon tycker...hon brukar tycka det är kul.

Sara är U och U's dotter som är 11 år och skall sova hos mig i natt för mamma och pappa har bröllopsdag (och natt hehe) och vill mysa ifred ;) och det unnar vi dom verkligen.

Så vi lär väl ha nåt mysigt att äta och sen nån film eller så. Funderade på att köra lite hemmaspa och lite ansiktsmask, fotbad och ögonbrynsnoppande etc :P

Det skall bli mysigt :) lillskrutten.

Nu skall jag sluta babbla ;)

1 kommentar:

Barbabitch sa...

tack , tack , tack ! <3

 
Web Analytics