söndag 22 april 2012

Bältros

Trodde jag hade fått faking myggbett...sen befarade jag loppbett :P och tillsist fick jag veta bältros..

Så nu har jag fått min första kärringsjukdom :P fast det är ju ingen sjukdom väl...bara en störig sak.
Jag tror det är ett resultat av epiduralen jag fick för ryggen. Man kan ju få herpes på läpparna (dom orala för er som var osäkra :P eller har samma låga humor som jag) när man förstorar dom med injektioner...så det borde ju finnas samma risk när när man sprutar in kortison och bedövningsmedel...det är min teori iaf :P

Jag har bloggblockad...inte medvetet...jag kan bara inte skriva om det mina tankar upptas mest av just nu. Tyvärr :/

Jag blev just utbjuden "någon gång i veckan" av en annan kille och jag tänker gå o se hur det är för jag får inte sitta o vänta på något jag inte vet om det kommer hända.
Det är en öl och lite konversation...inget annat. Mitt hjärta klappar för den här andra killen men...han är inte min...än...om det ens någonsin kan bli så. Så jag skall vara en förnuftig flicka och gå ut o lära känna världen lite.

Men jag kan inte förneka att jag hellre skulle sitta o bara vänta om jag visste att det kunde bli något mellan mig o den här andra killen. Mannen skall vi nog säga. För han är en man. Enmycket fin man. Nu skall jag sluta prata...ni ser, det går inte. Så jag slutar här nu så får vi se hur det blir....

Den finaste...

<3

3 kommentarer:

Anonym sa...

<3 / Bolel

Anonym sa...

:Gilla

Kari sa...

Tycker inte du ska se det som en "kärringsjukdom", jag själv drabbades i artonårsåldern! Visste inte ens då att det var möjligt och grannens pojke har alldeles nyligt fått diagnosen. Verkar som att det KAN hända vid vilken ålder som helst och att det är vanligare än man tror att det faktiskt också gör det.

 
Web Analytics