tisdag 22 maj 2012

Im getting into the grooove....

Min bloggargroove igen ;)

Jag blir förbannad så jag måste skriva.

Jag skall skriva att jag har haft en underbar dag. Jag tog ledigt för jag hade inga bokningar och det var fan dags att ta ledigt.

Jag sov relativt länge för att vara så lastgammal som jag är sen pallrade jag mig ur sängen och hoppade i duschen. Hängde lite tvätt och pysslade lite hemma.

Sedan hoppade jag i sommarkläderna, packade bikinin och lite annat för eftermiddagshäng hos Ullan som också var ledig....alla vi som läser här vet att man aldrig är LEDIG för man har 76 000 andra saker att göra men vi kallar det ledig :P

Jag åkte och handlade dietfoder till min lilla fettohund som har gått upp 2 kg sedan han kastrerades. Jag har tom minskat på det han äter och han får BARA foder av mig....ja okej en och annan torkad nötvom men det är fan inte många kalorier i en sån. Det borde vara antikalorier med tanke på hur det luktar om dom...fyyy själva helvetet. Gammal igenflensad kateter bläh!

Sen åkte jag o stoooorhandlade åt mormor för hon hade slut på det mesta. Det viktigaste är dock hennes lättöl...utan den stannar ALLT!! Och jag är benägen att hålla med tanten om att INGET (utom kanske ett glas kall röd mjölk) går upp mot en välkyld Spendrups lättöl till maten. MUMMA!!

Så jag köpte två feta flak och allt annat. Det fanns ingen såndär smart flakhållare som MAXI-vagnarna har så jag balanserade dom på kanten och tappade såklart ett ute i asfalten så att det blev ölfontän. Två sopgubbar stog och observerade där jag i mina korta sommarshorts och tajta blus och jagade efter ölburkar som fes runt över parkeringen som små illrar i en dimma av ölregn...

Jag tror att dom väntade sig att jag skulle typ suga på ett finger och sen slita upp mina knappar på skjortan och börja smörja in mig med ölen för dom stog och såg ut som blodhundar där i solskenet. Men jag blev ett surkart för dom bara stog o glodde ist för att hjälpa en stackars dum brulla att samla in 24 ilskna små kolsyrebomber så jag vägrade underhålla dom mer och visade min snyggaste cellulitsida till och rafasde ihop burkarna och slängde dom innan jag stolpade iväg.

Maten levererades till en överlycklig liten mormor. Hon blir helt till sig och frågar vad hon kan göra som belöning för att jag hjälper henne. Jag förklarade att min belöning är att hon FINNS och lever och mår bra!!!!

Det kunde hon inte riktigt greppa och viftade lite med ett paket druvor som jag skulle ta som belöning :P

Efter det så åkte jag till Ullis och Ubbe. Bubbe var magsjuk och låg i sin säng hela tiden. Han var asrisig stackarn.
Ullis och jag satt i solen och drack kaffe. Jag inhalerade kaffet ner i lungorna och hade hela munnen full med kaffe samtidigt och precis när jag skulle spotta ner det i koppen så började jag hosta och skratta samtidigt så jag fick kaffe ÖVERALLT...det var....intressant!

Solen var ljuvlig och det var så skönt att vara ledig.

Johan och Vix kom förbi och jag o johan stannade och åt mat innan vi for hem.

Väl hemma tog jag hunn och gick till salongen för att stänga och så. Jag trimmade honom så han blev jättefin och sen duschade vi båda två för man blir kaos av allt hår.


Detta knullade min rygg TOTALT!! Just nu har jag lika ont som jag hade innan epiduralen :P hoppas det går över till imorrn. Det gör verkligen svinont.

Pappa ringde och var tjurig att jag tagit ledigt...han påpekade att jag BÖR vara där i morrn. Jag sade att jag får ju aldrig ta all min semester på en gång så jag passar på att ta den lite här och där men det ville han inte lyssna på. Han vill att jag jobbar 368 dagar om året.

"do kan missah en öronhål eller kanchä en dråp in om do intä er derr".......

ooooooooh nej inte ett öronhål!!!!!!....250 spänn mot en ledig dag....hmmm.

Jag vill skriva massa argt och fult men det är ingen idé, han är dum i huvudet på heltid.

Nu skall jag gå och lägga mig.

Hmmm....har mer att skriva....men det är ingen idé!

Godnatt på er!

Ni som har kärlek...vårda den...ta den aldrig för givet.















Inga kommentarer:

 
Web Analytics