tisdag 29 maj 2012

Sjuk, dag 2

Zzzzzz

Jag tror jag har blivit biten av en ZeZe-fluga......jag vill bara sova hela tiden. Men jag har legat så mycket i sängen igår att jag har ont i ryggen....I-landsproblem.

Igår hade jag feber och rösten var helt raspig, idag är det inte så mycket feber men ändå sådär knäppa temperaturbyten hela tiden...varm, frossig varm frossig.

Jag blir aldrig RIKTIGT sjuk längre...jag får sånna här dagar av ledvärk och trötthet sen går det över. Känns som man fuskar liksom men jag tror det är immunförsvaret som jobbar satan och förhindrar att det bryter ut men ändå tar så mycket kraft att jag blir slö och känner av lite liksom. Hobbyläkare som jag är :P

Min lilla hund fullkomligen låg PÅ mig hela dagen igår. Om jag lämnade honom så tassade han efter och knölade in sig där jag var och somnade och så höll vi på hela dagen. Emellanåt fick jag panik för jag var varm och han är ju 38 grader i bastemperatur så när febersvettningarna slog till så fick jag nästan spjärna bort honom och han såg så sårad ut :P
(sen när frossan slog till så var han ju en given gäst på festen....tur att hundar är så förlåtande ;) en katt hade fnyst och stuckit därifrån för att pissa i ens handväska eller nåt).

Ege och pepparkakan Lale kom förbi på morgonen innan deras tåg skulle gå. Vi satt o babblade i köket och jag tänkte det vore en bra idé att följa dom till stationen. Det är ca 500 meter dit....om ens det.

Jag blev astrött och svimmig i huvudet. Dumma kossan som jag är så gick jag o handlade på Hemköp på vägen hem och det var nästan så jag gav upp där vid Babra symaskinsaffären. Men man KAN ju inte ge upp...så det var hårdkoncentration: ena foten framför den andra ett, två ett två...tills jag kom hem.

Nu tvättar jag kläder...det är på sin höjd vad jag orkar. Snabeldraken behöver göra ett framträdande men det får bli ikväll eller en annan dag.

Jag har slavat bort mina glajjor :( det är dumt. Jag har ju dom bara på mig på kvällar o morgnar men satan så irriterande. Jag har letat överallt tycker jag. Inte faan har jag råd med nya...dom där fanskapen kostade 6000 redan för 10 år sedan.

Nu har John Blund den jäkeln varit här o kastat grus i ögonen på mig igen....snabb liten jäkel den där.

I ett tappert försök att glömma den här snubben jag tycker om...så lät jag mig för....tjusas av en annan snubbe i helgen. Det...var...asså...han var...en riktig gentleman, om än lite osäker på sig själv...på samma gång som han ändå verkade veta vad han ville. Hmmm....vad jag ville få sagt med detta var iaf....jag försöker iallafall....försöker att inte sitta och hänga läpp och stänga ner mig som jag gjort så många ggr förr.

Men det är inte så jäkla lätt det här....dejtande och sånt.

Jag vet ju vem jag vill ha och varför.
Synd att det aldrig är enkelt.....eller att man kanske springer förbi det enkla i rena farten.

Nu hörde jag tvättmaskinen pipa...dags att hänga tvätt!

Puss på hjärtat

Inga kommentarer:

 
Web Analytics