torsdag 3 maj 2012

Ääääääääääääääääähhhhhh...

Fjärilar är för töntar....

Det är ingen idé att bli kär. INGEN blir kär tillbaka. Jag vet att det handlar om mer och större saker än bara MIG men nångång vore det kul att nån tappade koncepten liiiiite så man vet vad man är värd liksom...eller iaf släppte in en lite bakom muren.
Som det är nu känner jag mig som en jävla kaninkokerska och det skippar jag helst va. NI som inte vet vad det innebär kan ju googla bunnyboiler :P..........och ja...det är grov ironi! Jag skulle aldrig koka en kanin...grillat är godast :P hahaha

Jag orkar inte ens prata om det mer nu. Jag är kär....jag skulle ta på mig ganska mycket för att ge det en chans...att prova. Men it takes 2 to tango. So.....nuff said!

Idag har jag haft en riktig skitdag....det har vi nog allihopa. Ena av oss pallade inte koma till jobbet vilket inte kunde vara kul...men det blev lika lite kul för resten av oss som fick styra upp alla bokningar. Jag pekar inga fingrar...jag är bara så trött på att reda upp, ringa och avboka, ombioka, be om ursäkt, göra folk besvikna åt alla håll.

Haha....jag visste liksom att den där äckliga sprittande lyckan var ohälsosam...:P

På det hela är jag nu, sjukt mycket lyckligare i mitt liv än jag någonsin varit men det finns saker som är mörkare än midnatt också. Min pappa och hans salong tex. Hela allt som har med min pappa att göra förressten...utom när han lagar mat...då är han min vanliga pappa....men det händer inte så ofta.

Hans frizon är köket....då är han min fina pappa. Inget spelande, inget stressande, bara kreativ, skapande och kärleksfull. Ja kärlek till maten alltså. Han uppskattar verkligen god mat. Jag har fått det från honom!

Men det finns något jag saknar också. Kärlek, sex och allt det där. Att bara få hänge sig lite. Inte tänka på regler, spel, venus och mars och all skit som finns kring dejtande och sånt.

Den senaste månaden har varit totalt fuckin omvälvande i mitt liv. Saker jag aldrig gissat NÅGONSIN har hänt. Nästan lite overkligt när jag tänker efter.
Galet...

Jag har festat mycket och hårt och haft sjukt roligt och jag hoppas det fortsätter. Jag tänker ha mitt livs bästa sommar i sommar. Jag ser fram emot sommaren. Jag önskar att jag kunde se fram emot den med den här personen men jag är lycklig i mig själv numer....jag klarar mig...det vore bara så mycket roligare och bättre.

Ämnesbyte!

Ikväll var jag ute o joggade med Ubbe :D det var så JÄVLA jobbigt och jag ville kräkas och gråta samtidigt men han var världsbäst och stöttade mig som en klippa och sprang tillochmed och pushade när jag ville ge upp. Han mutade mig uppför en backe som inte var av denna värld och på det hela är jag svinnöjd med rundan...med tanke på att det var årets första.

Det blev väl 5 eller 6 km men då gick jag en del emellanåt :P prova att jogga med en jävla gladiator med styltben så får ni se hur lätt det är :P han är ju ASFIT!!!!!

Här tänkte man att man hade en chans....jag kände mig som en klumpig elefant unge som skulle hänga på en Cheetah.....han sprang i cirklar runt mig hahaha. Men vi skall kämpa vidare!

Jaja...nu skall jag sova.

I helgen skall jag på 50-talsfest och jag har sett fram emot det sååå länge. Men jag känner mig totalt oförberedd :( jag har klänningen men inte så mycket mer :/ men men vad är en bal på slottet :P

Puss på kärleksmusklerna




1 kommentar:

Anonym sa...

Festen kommer bli kanon, du har ju världens blåsa!! Jag ser verkligen fram emot att ha er alla här på min fest :) Kram Bolel <3

 
Web Analytics