torsdag 27 augusti 2009

Ex ex ex ex ex....

Det blir sex om man uttalar det snabbt. Intresseklubben kan anteckna. Ni andra går vidare.

Under stora gråtattacker och diverse annat beslöt jag mig för någon månad sedan att ta avsked av mitt ex familj efter att han dumpat mig för andra gången på ett år (nej jag har ingen självrespekt).
Sist höll jag kontakt med familjen och dom med mig för vi tycker så mycket om varandra men tyvärr så är det ju så att allt jag gillar med dom är allt jag älskade i mitt ex...så det påminner för mycket om vad som inte är mitt. så jag pallade inte den här gången. Måste gå vidare. Huuursom helst...

Jag har varit duktig denna gång och inte ringt en massa tårfyllda samtal och frågat släkten om han träffat ngn ny etc. Jag har hållit huvudet ovanför ytan helt enkelt.

Så ringer hans kusin helt ur det blå igår...vill ses..komma o hälsa på. Hon sa: -jag visste inte att ni hade gjort slut förrän han kom på släktkalaset med en annan tjej (!?!?!)

Nu har jag inget mer att skriva än JÄVLA ÅLABETE!!! inte kusinen..utan han! Jag kan komma på en massa andra ord också...men jag vill inte att den här bloggen skall vara en sån blogg.

Jävla ålabete...

3 kommentarer:

Barbabitch sa...

MMORR!!!!!

The gemini sa...

Usch sånt där är INTE kul!! Idiot jävel, han är inte värd dig, fy fan. Du verkar vara en gullig tjej ;-)
Det finns skit ex och sen finns det också bra ex. Det gör inget om mitt ex skaffar ny tjej, inte för min skull (även om det så klart inte skulle kännas JÄTTE kul), men för barnen. Fast jag tror han skulle sköta det snyggt i så fall. Söt hund, verkar bekant!

BitterTwitter sa...

Han ÄR bekannt för du känner mig insåg jag just när jag läste vad du skrivit :D
Jag är barbabitchs lillsyster och gamla chef ;)

 
Web Analytics