tisdag 10 juli 2012

Konstigt...

hur familj är.

Mormor blir mer och mer klen och man förstår att en dag kommer hon inte vara kvar hos oss. Mamma och pappa blir äldre och äldre och min bror vill jag inte veta av mer. Mina kusiner från Norrland har jag iof fått toppenkontakt med och det är underbart men mina kusiner på pappas sida har jag drivit ifrån helt. Vi lever så olika liv.

Jag brukade vara en familjeflicka. Nu är jag trött på allt vad familj heter...iaf MIN familj. Andras familjer lockar mer...det har dom alltid gjort för min familj gör mig nästan alltid besviken.

Är jag onormal som väljer att spendera tid med andras familjer hellre?

Min bror kläckte ur sig igår att jag är sjuk i huvudet som lever genom andra. Det var nog det snällaste av vad han spydde ur sig igår.

Han var fullständigt vidrig!

Så nu för sista gången tänker jag ta avstånd från honom. Nu är det nog!!!!

Jag är på så satdåligt humör att jag bara vill gå hem o böla och sova. Har inte mått så på länge.

Äh jag orkar inte skriva mer.

Ett gäng cp-jobbiga människor från en annan ort i landet ville beställa lasertid. Grejjen är att dom aldrig betalar vad det kostar utan antingen jiddrar med mig i 30 minuter eller så slänger dom vad dom tycker dom skall betala och går.

Jag är inte på humör så när dom ringde låtsades jag vara någon annan och sade tat den här veckan är jag sjuk och sen har vi semester i 2 veckor så återkom i augusti.

Fult som fan jag vet men jag orkar inte!

Finns det inga restriktioner på hur många dumfuckon det får finnas i ett land på en och samma gång? Det känns som gränsen bipasserats för länge sen. Då menar jag inte invandrare...jag menar helheten.

Kös ömmek.......

Jag fick veta att en till bekant drabbats av cancer. Det börjar bli läskigt. Inte ens 40 och mamma till 2 barn. Håller alla tummar o tår för dig P. Kämpa!!!! Och tveka inte att be om hjälp om jag kan ställa upp med något!

Satt o rensade lite på FB och det var ett bra antal människor som gått bort bland mina vänner insåg jag. Obehagligt att ta bort deras profiler och veta att dom är borta på riktigt.

Gillarnte det här :( jag slutade hänga på Sporthoj för folk man kände dog i ganska hög frekvens...jag tänkte jag kunde undvika att lära känna folk som sen rycks bort för tidigt men det finns ju fan överallt.

Det går inte att undvika.

Lev som om ni skulle vara döda imorrn. Man vet aldrig när det tar slut :/ skjut inte på det ni vill ha, det ni vill göra.

Puss

1 kommentar:

Prillan sa...

<3

Glöm inte klämma på dig själv!! ;)

KRAM

 
Web Analytics