onsdag 25 juli 2012

Underbar dag

i solen på fyrishov.

Jag har inte cyklat till fyrishov med matsäck sen jag var typ 12. Blev helt nostalgisk.

Enda skillnaderna (förutom typ 40 kg och 20 år) var att:

-nu hade jag inte blodiga skåror på benen från akutrakning a'la orutinerad 12-åring
-nu sket jag fullständigt i om någon tittade nedlåtande på mig när jag struttade runt i bikini med min dallriga hud...tillskillnad från förr då man sprang fram till poolkanten med handduken upp till hakan och nästan NÄSTAN hoppade i MED handduken för att inte "synas" (TROTS att man inte hade bristningar, inte var överviktig...dock hade man ett unibrow men DET skämdes man inte för (?!?))
-och sist men inte minst....känslan att kunna köpa vad fan jag vill i kiosken för mina egna intjänade pengar ist för femkronor snodda ur pappas byxfickor :P

Det var en aha-upplevelse :P

Sen tog jag Sara på pakethållaren och åkte å hälsade på mormor. Hon blev glad och det var roligt för Sara verkade se vad jag ser i mormor för hon sade flera ggr att hon var så söt. Tur att det inte bara är jag som tycker det ;)

Efter det trampade vi vidare hem till mig och hämtade hunden och bytte fordon och for ut till Storvreta för middag :) kalasgott och jag åt alldelles för mycket och blev ganska plakat :P

Mattias kom ut och det var lite wierd för honom har jag inte träffat sen det tog slut mellan honom o min kompis L....eller jo en gång hälsade vi på nåt uteställe tydligen men det minns inte jag.

Du valde nog helt rätt L <3 fast det vet du nog själv bättre än jag ;)

Nu sitter jag med kokande skinn och ser ut som en signalkräfta. Har just tryckt i mig lite yoghurt och flingor. hunden snarkar och jag skall nog sova snart jag med.

Saknar den däringa snubben....han som...ja....

puss...hoppas jag får se honom i drömmarna i natt iaf :)

Inga kommentarer:

 
Web Analytics