lördag 13 oktober 2012

mutter mutter hmpf

...förbannad

hundjävulen åt ca 42 macroner som jag hade bakat igår

igår fick jag för mig att färga en liten kompis när jag borde varit hemma o bkat så bakningen blev således klar kl 3 på natten...och sen gjorde hundfittan allt ogjort genom att äta upp varenda smula jag hade bakat medan jag var på jobbet idag..

Så nu är jag färdig med 3 satser fakkin macroner och jag vill aldrig mer se en jävla macron och gegghelvetet som skall vara i stelnar inte så jag är inte 100% färdig och hundjäveln ligger o slickar sig och det låter så jävla äckligt jag hatar när han slickar sig och han har nån jävla slickjävlamani som aldrig upphör och jag svär det är det vidrigaste ljudet jag vet. Jag kan inte förklara hur jävla äckligt det låter och slickar han sig inte så snarkar han och gör han inte det så smaskar han och sen GÅR han så att hans jävla klor klattrar mot parketten och jag är så jävla irriterad på honom just nu att jag vill sälja honom till en kinalestulang.

Jag har inte varit varit ute med hunden för jag ville straffa sönder honom för att han åt mina bakverk genom att ignorera honom tills nu men jag straffar ju bara mig själv eftersom klockjäveln är fakking 3 nu och jag måste gå ut om jag inte vill vakna av hans jävla pip om 4 timmar. Jävla fittfaaan.

Så nu var jag fakking tvungen att hänga fittjävla tvätt och bädda min säng som jag bäddade ur i morse. Vad jag är glad att jag bytte om till pjamas inna jag kom på att jag måste ut med hundfaaaaan.

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan


Helvete och den här jävla datorn byter rad med musplattefittjäveln hela fakking tiden och det stör mig just nu för det hoppar upp i min fruktansvärt inttressanta text at random så att man fattar ännu fakking mindre.

HEJ FAKKING DÅ!!!!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics