fredag 19 oktober 2012

Snabbis då...

* kollade med vet, giftinfo och djursjukhuset alla sa samma sak: kom in ASAP!!

*hund på sjukhuset för dropp och blodprover. Risker för lever/ njur och hjärtpåverkan. Hans blåsljud var mycket mer markant nu än förr :(
Snäll veterinär och söt manlig sköterska som gosade med Harry fast han tjöt som en flicka när dom tog tempen (som han alltid gör...ingen stjärtgosse den där hunden...alltid något!) och satte kanylen. Försökte sedan äta kanylen.....*suck* (inte sköterskan då...utan HARRY)

*lång väntan men jag och Harry sov så gott. Han var min huvudkudde när jag satt o lutade mig fram över undersökningsbordet och han blev så trygg och lugn av att jag hade armarna om honom och ansiktet begravt i hans päls att han somnade som en stock och snarkade så jag fick hjärnskakning av vibrationerna.

*han sket helt i att jag inte skulle stanna för han var så glad att få kolla in sjukhuset backstage. Lilla knäppo.

*klockan är 23.15 och jag saknar honom så mycket....det är nu på dygnet han är som gulligast. Hoppas han mår bra <3 sniff sniff om han inte var sån liten snuskpelle ibland så skulle jag ta hans filt o gosa med men jag vet aldrig om han slickat kloaker eller rullat sig i ankskit/gödsel/fästingar etc så jag avstår.....saknar hans lilla lukt dock.

*jobbar imorrn

*harry jag saknar diiiiiiiig <3

Inga kommentarer:

 
Web Analytics