torsdag 18 oktober 2012

YAKK!!

Jag tog ett plastförkläde, sprayade ett munskydd med en hårspray som doftar himmelsk, tog dubbla handskar som jag förlängde med soppåsar upp till armhålorna och tättejpade med silvertejp både runt handleder och överarmarna. Hårnät och plasthätta över håret och sen var jag redo....trodde jag.

Jag är ju den enda som inte kan kräkas....eller jag får inte upp något NÄR jag kräks...så det kändes som att jag borde göra det samt att jag är sjuksyrra och har torkat en hel del bajs i min dar.

MEN!! Detta hamnar definitivt på min topp 4 lista av förjävliga upplevelser.

Bakom toalettlocket finns en "platta"...typ mellan väggen och fästet för locket...hon hade ställt sig på alla fyra FRAMFÖR toaletten och öppnat skithålet och sprutat rakt bakåt...man tyckte det såg jävligt ut när man tittade på själva toaringen....sen tittade man bakom det uppfällda locket och Victoriasjön i FAECES och för er oinvigda så betyder det BAJS på latin.

Jag skrek ut mina kräkreflexer...väste fram dom...tårarna rann...nej sprutade men inte fan tänkte jag torka dom...det var skit över allt och för varje drag med klorinidränkt papper så ville min lilla omsydda magstump hoppa upp genom munnen med trippelvolter.

Jag kom ut ca 20 minuter senare med mascaran nere vid knäna och helt dyngsvettig. Det luktade ju inte hallontårta där inne heller och jag försökte bedöva äggdoften med 100 liter spray men som alla vet så blir bajs + spray inte nån drömkombo heller.

Men toajäveln glänser som ett as nu...jag kommer aldrig kunna använda den igen ändå. Trodde jag hade sett det värsta när en knarkare kom in på valborg en gång och måste skitit på sig och tänkt att det var en bra idé att strunta i pappret som vi tillhandahåller på varsin sida om toalettstolen och istället åkt kana med sin stjärt på ringen och således torkat av sig på det sättet.....

Det fick jag också städa....

Gaaaaaaaahhh.....

Man tycker att en fin fräsch salong skulle kunna vara immun mot sånthär...tänker mig lite fängelsetoalett i rostfritt stål eller tunnelbanetoaletter som är oövervakade...men nej....

nu är jag så äcklad att jag dör...hejdå

Inga kommentarer:

 
Web Analytics