måndag 9 november 2009

BH

Vissa BHar är underbara...dom bara finns där och man glömmer att man har bröst överhuvudtaget. Har man tur så får dom brösten att se fantastiska ut samtidigt. Ofta är dessa medeldyra.

Sen kan man ju köpa en BH som får brösten att se jättesnygga ut om man går runt i BARA BHn..i kanske 1 timme och hoppas att någon sliter av den sen för den är så sjukt obekväm...därtill kan man betala 670 kronor för den. Så gjorde jag.

Impulsiv...det beskriver mig ganska bra. Annars hade jag kanske insett att spets inte alltid är så jävla skönt och det skaver när man jobbar och jag HAR faktiskt ingen som sliter av BH helvetet efter 1 timme. Så nu är jag skinnflådd på insidan ena armen eftersom det bröstet är lite större och således gör att bygeln står utåt just där.

Suck!

Annars har det varit en överjävligt tråkig dag, det har gått i sloooowmooootion. Jag vill hem och sova.
Men då skall man rasta harry och prata med mormor. Just nu är hon skitvirrig och jag verkar inte ha så mycket tålamod. Stackars mormor. Ibland undrar jag om hon skulle ha det bättre på ett hem. Hon märker nog när jag blir trött på allt och är vresig och tyst av mig.
Lilla gumman!

Igår skulle hon diska bestick. Då lyfte hon bara alla smutsiga bestick och ställde dom i bestickkorgen. Total kortslutning. Hon kom på det själv iof...men jag undrar vad som händer i hjärnan när hon står och plockar upp ca 30 gafflar och knivar o skedar utan att reagera. Jag kan visst göra samma sak men jag hajjar till efter ett eller två bestick. Lilla mommon.

Nu skall jag ha kund!

Herrå

Inga kommentarer:

 
Web Analytics