lördag 7 november 2009

Wiiiiiiiiii :D

Killarna som skal göra vår hemsida är så kapabla och duktiga. Vi träffades i förrgår och redan har dom satt samman ett förslag som fick mitt hjärta att göra volter av lycka :)
Vi är precis på samma våglängd.

Skitsnyggt!

Jag är på relativt bra humör trots alla jävla saker som tillstött.

Mycket trött på att maskineriet inte kan flyta på som man planerar och att folk inte går att lita på. Man tar på sig jobb och så får man kanske en 15 mins förvarning att dom inte kommer till jobbet och kan utföra sin del av det. Sedan kan man skylla på ungar, väckarklockor och en massa annat. Men när det kommer till kritan så kan man inte sova lugnt som arbetsgivare för man vet inte om folk kommer som dom lovar.

Det finns ju dom som alltid kommer eller iaf ger tillräcklig förvarning när dom eller ungarna är sjuka. Och...detta är en viktig detalj i min bok. Dom ringer! Inget sms-ande.
Sådant ger respekt och man blir nästan lite varm inombords för dom tänker längre än bara "ja men jag kan inte jobba nu". Någon måste ju jobba och någon måste fixa fram denna som KAN jobba. Denna någon kan behöva tid på sig.

Jag har inte varit en ängel i min tidigare karriär när det kommer till sjukdagar. Men det är något jag ångrar djupt nu och inte upprepar. Man fattar nog inte sånt förrän man är chef själv och har egna anställda och sitt egna maskineri att sköta.

Äh nu blev jag så irriterad på't att jag inte pallar skriva mer...måste ju censurera vad jag vill säga hela tiden.

äh

Inga kommentarer:

 
Web Analytics