torsdag 5 november 2009

Det snöar !!

Jag tycker att det är mysigt med snö..men inte slask. Och nu är det slask. Hunden luktar fan när man kommer in från promenaden och dojjorna är permanent fuktiga och kalla. Brrr.

Nu vill jag ha ett hem med öppen spis. I min lilla stuga på Irland hade jag en underbar öppen spis (där man iof eldade mer för kråkorna än för sig själv :P för skorstenen var enorm) men ändå. Mysfaktorn var total. Man kunde köpa torvbrikettpaket som man bara tände på och som brann i flera timmar...ljuuuvligt efter en kall dag på MC'n. Där åkte man ju i alla väder. Lite snö på marken stoppade ingen liksom.

Fy faan vad det brukade vara träligt när kläderna blev dyngsura på vägen till jobbet på morgonen och dom fortfarande var sura när man slutade jobbet på kvällen. Kall ända in i benmärgen.

Nu sitter jag o väntar på en snubbe som skall ta över byggandet av vår hemsida. Hoppas han är en ljusare gnista än det förra ******.

Mormor hade fått äta pannkaka hela dagen igår eftersom hemtjänsten inte hittade några proppar hemma hos mig och då funkade bara spisen. Så det var det enda dom hade lagat. Så i samband med kvällspromenaden med jycken inhandlades ett gäng propps och vóila så fungerade köket igen...dock inte vattenkokaren. VIF trogne vän :P

I natt sov jag bättre än jag gjort på flera veckor. Det var skönt. Tar man bort sömnen så är man fan inte mycket människa kvar. En liten blöt hög som har ont och är allmänt orolig. Jag har aldrig sömnproblem annars...men när jag haft en stressig period brukar det komma som ett brev på posten efteråt (!?).

Nu måste jag jobba :)
Puss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics