söndag 29 november 2009

Riktigt ledig dag :D

Jag har mina älskade småtjejer på besök :) x'ets brorsdöttrar...alla tre och mamman till 2 av dom!
Så mysigt. Visst är det full rulle men på ett skönt sätt.

Igår softade vi och tittade på Sex and the city-filmen och idag sov vi ut och sen efter massor av duschande och sminkande tog vi bilen och drog till Stockholm med höga förväntningar.

Vi knallade runt några timmar...åt en massa skräp:P korv, kanderade äpplen (det började med att ungarna åt dom och det såg så gott ut att jag och Sussi var tvungna att köpa varsitt...varpå vi fick total sockeröverdos och mådde illa :P).
När alla hade ont i hela kroppen av att gå och krocka med folk i affärer så drog vi hem.

På vägen hem stannade vi på China Garden och åt buffé...smarrigt! Men jag fattar inte vad det är i kinamat som man blir så risig i buken av. Alla jag känner blir skitrisiga i buken efter en kinamiddag. Kan ju va allt glutamat :p och alla transiga fetter man proppar i sig.
Hur som helst var det skitmysigt!

Väl hemma tittade vi på Robinson Karibien och gjorde ischoklad. Sen kom mamma och mormor hem. Mamma hadé tagit med henne ut för dagen och dom hade haft det riktigt bra och jag måste säga att det var skönt att ha hemmet själv.
Så fort hon kom hem så kändes det som jag bara störde henne med allt skratt och stim som 13-15 åringar och en retarderad 30 åring kan åstadkomma...och det är ju fel av mig att känna så...det är ju trots allt mitt hem och jag har ju aldrig gäster. Jag vet att hon inte säger ngt och aldrig skulle göra det men man känner ändå att hon håller sig på sin kant.

Sedan var det ett par timmars utbyte av ringsignaler och låtar på mobiltelefoner samt skönhetsprocedurer som bara jag har tillåtelse att utföra på dom små damerna ;) ögonbryn skall plockas, porer tömmas och muschor vaxas :)

Därefter kastades vattenballonger från fönstret varpå en kille på gatan blev asförbannad och stog vid sin cykel och fakkade i säkert 10 minuter mot mina fönster med 3 tonårsflickor hysteriskt asgarvande på vardagsrumsgolvet. Jag gick ut med Harry på gatan och tittad eupp mot fönstret och vrålade: VEM VAR DET SOM FUCKIN KASTA!??? hahaha

Nu är jag astrött och har grov sockeröverdos så ta ingen notis av detta inlägg :P

Jag måste dock säga att det är skönt med lite normalitet i mitt liv. Den här familjen är underbar och enkel...inget är ett problem...allt går att lösa eller skratta åt. Just vad jag behöver :)

I love u guys!

Pussis!!!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics