tisdag 3 november 2009

*kväljningar*

Jag har en äcklig hund. Eller alla hundar är ganska äckliga...bara dom får chansen.

Jag var hemma idag och bestämde mig för att ta en liten dusch efter hushållspysslandet. Lämnade dörren på glänt för jag hade lämnat ytterdörren olåst (tjejlogik..jag orkade inte gå o låsa den).

Under tiden jag duschar tittar jag ut genom draperiet för att kolla vad hunden sysslar med eftersom det är så tyst.

Med hundar som med barn (!!) när det är tyst...då skall man oroa sig! Det är aldrig tyst för att dom ligger o sover eller städar sitt rum (barnen då) eller kanske gör matte glad genom att helt enkelt ligga i sin korg. Nepp!

Då har alltså min hund tagit sig in i badrummet och länsat sopkorgen som jag just skulle tömma (och därför tagit locket av innan jag hoppade i duschen) och plockat upp det äckligaste han kunde hitta. JA! jag behöver inte ens skriva det. Ni kan gissa!

Jag tittar ut i hallen där han ligger störtnöjd och tuggar och slickar (jag får kväljningar medan jag skriver detta) som om han var besatt. Jag tänkte...värst vad rolig hans tuggleksak har blivit helt plötsligt. men sen inser jag ju att så är det naturligtvis INTE. Avbryter duschandet och tar på mig glasögonen för att ta en mer fokuserad titt.

Hundfan har snott en tampong (nej den här gången var den tvärr inte oanvänd *hulk*) och ligger och geggar som om det var lördagsgodis. Fina vita trasmattan i hallen är helt rödfläckig :O

Han hajjar direkt att jag är förbannad och sätter i ilfart av mot soffan där han smiter in och gömmer sig medan jag vrålar hans namn och halkar runt på golvet för jag är dyblöt!

Hans hundpromenerar tant är på ingång vilken sekund som helst och mormor och hennes hemtjänst liaså och där står jag naken med en massakrerad (använd!!) tampong i handen och vet inte om jag skall önska att den är min eller någon annans...BLÄH! Och hallmattan är blodig. ÄCKLIGA DJUR!!! Jag försökte skölja truten på honom men det gick ju sådär va...

Jag har hört talas om hundar som äter bajs..eller "aaaaavföring" som min mamma insisterar på att det heter. Men i mina vildaste mardrömmar tänkte jag inte att dom käkade använda tamponger.

Det kommer dröja länge innan hans nos kommer i närheten av mitt ansikte igen...urk!

Nu mår jag illa...och tänker inte skriva mer...blurgh!

4 kommentarer:

Barbabitch sa...

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄäääääääääääääää!!!!!!

Anonym sa...

Urk, min förra hund käka upp en hel trosa, "that time of month nasty panty" Ännu äckligare var det när den passerat genom hunden och kom ut den naturliga vägen :oS
kam B

Anonym sa...

Och där kom frukosten upp.. Jisses för knäppa husdjur.. =)

sabina sa...

hahahah neeeej fy fan vad äckligt!

 
Web Analytics