lördag 15 september 2012

.....

Skall testa en sak...får bara skriva en liten paragraf om allt så att det inte blir mastodontinlägg.

Först: Lillsara fyllde 12 igår och jag var och firade henne hemma hos U och U med en jättemysig middag. Ullis hade lagat fantastiskt god mat och vi drack rödvin och njöt i fulla drag. Det är så kul att umgås med normala människor. Min familj har nog aldrig haft en normal middag och har vi det har jag börjat gråta för jag har blivit så känslomässig av att ingen bråkat...men som sagt...jag tror inte att vi haft det.
Jag missade såklart bussjäveln med 2 minuter och fick sitta och vänta en halvtimme vilket gav mig tid att lyssna på kärlekslåtar och fundera vilket slutade med att jag satt i busskuren och bölade och lyssnade på ballader. Det är jobbigt att känna i hela kroppen att man är redo för något och inte ha något! Då kan man sitta i en busskur och böla på nätterna ist.

Sen: G och L (ett par) mina grannar har en inneboende som heter R. G och R är grabbar i min ålder från Irland och det är underbart att ha grannar därifrån :D tyvärr skall R flytta till Nya Zeland nu efter ett par försök att ändra drastiskt på sitt liv. Så det var avskedsfest för honom igår kväll.
Jag kom senare för jag skulle ju till U och U och sen gick jag ut med Lindas hund och min hund. Det var trevligt som alltid men sen började L och G tjaffsa och L's tårar började spruta och G stormade ut.

Jag stannade och kramade och torkade tårar på L som var väldigt ledsen.
Kom hem vid 2 tiden och kom då på att jag inte stängt salongen med kassaavstämning etc eftersom jag stack tidigare fr salongen för att hinna till U och U. Så det var bara att klä på sig och gå till salongen.

Vem träffar jag på gatan om inte en rejält packad G som vinglar så att han knappt kan gå. Jag vill hjälpa honom hemmen han vill följa med mig till salongen och stänga och det tog ett litet tag att komma dit med en snubbe på 180 som var aspackad, på ena armen och en liten brun hund i andra handen.

Efter salongen var fixad vallade jag hem G till en rödögd L och berättade var han hade varit för det var hennes stora nojja just efter tjaffset och han hade verkligen inte hunnit långt. Det kändes som jag hade vunnit på lotto när jag hittade G på gatan och kunde ta hem honom till L för hon var helt övertygad om att han absolut inte skulle komma hem och hitta nån annan och bla bla bla.

Han ragglade omkring och babblade om hur mycket han älskade henne och det vet jag ju att han gör men han behövde bara gå hem o säga det ist för att hålla sig ute för att han ville vinna "debatten" dom hade haft innan. Och han ville ju hem...det var bara så svårt att hitta dit själv hahaha.
Dagens goda gärning :P

Somnade vid 4 och vaknade vid 8 för att jag hade en skitnödig hund. Gick ut...tog en macka...somnade igen vid 9 och vaknade vid 10 för att min bror är en hora.
Han behövde saxar och tyckte jag som är ledig skulle vakna, klä på mig, gå till min salong och hämta och sen lämna till honom...nunununununu!!! Han messade 100 sms i hotfull ful ton och sen ringde han och vevade igång pappa som ringde mig och bälgade ur sig sitt vanliga lilla tal om att han kommer dö pga oss och han skall sälja salongerna och han hatar sitt liv......

Min bror är en h***!! Han har inga arbetsuppgifter...han drar inte in ett öre i sitt jobb. Han kunde gå dom 500 meter till min salong och hämta saxarna. Men nej!
Jag gick ner med mina saxar jag har hemma. Jag motstog att hugga honom i fettbuken med saxen...men det var frestande....ist hade jag med mig "presenten" jag fick från honom från USA...Skittles som jag hällde ut i papperskorgen bredvid honom. Han log bara sitt fula leende så att hans kurdnäsa blev ännu större, plockade upp småpåsarna ur och erbjöd personalen det ist.

Jag funderade på att berätta för honom att jag sett en längre tid nu hur tunnhårig han har blivit för jag vet att det skulle såra honom. Jag skrev ett helt meddelande och allt som jag skulle skicka men sen suddade jag ut och lät bli...för jag är inte på hans nivå.

Jag vet inte hur jag har en sån fitta till lillebror. På riktigt så vill jag liksom nita honom som han nitat mig i alla år. Men nu verkar det ju som att livet nitar honom åt mig med bukfetma och tunnhårighet.
Spegel spegel på väggen där säg till min fula bror hur tunnhårig han är....:P

NU skall jag gå o hjälpa Elina på salongen för jag har inget roligare för mig....skall träna men det kan jag göra senare. Tycker så mycket om att promenera och har inte hunnit det på flera dagar. Fast jag tycker om det på kvällen när det är mörkt och man är liksom lite anonym. Med musik som skär djupt i själen.

Jaja...

Herrå rå

Inga kommentarer:

 
Web Analytics