torsdag 27 september 2012

Quasimodo rapporterar....

Jag ser ut som Quasi's syster och ist fö bulan på ryggen så har jag den (DOM) i ansiktet :(

Myggbett!! Mitt rum har varit fullständigt myggfritt och jag har undvikit att vara ute på ballen på kvällarna för myggen är ondskefulla här. Pyttesmå och ljusbruna så man ser inte dom som man gör med blodsugarna hemma. Dessutom tror jag att det finns knott här :O

Hursom...mamma hade öppnat mitt fönster på förmiddagen och sen glömt det och när jag skulle sova hade jag en koloni med mygg i mitt rum så nu har jag två på kinden, ett på hakan och ett i pannan och ni VET hur lite min fakking panna är....det är procentuellt alldelles för mycket myggbett i förhållande till yta panna!!! Hela ryggen och armarna samt benen är uppgnagda. HATA MYGG!!! Svenska myggen har ju tappat intresset för mig helt...men turkmyggen tycker jag är kalas! Tur att nån tycker om mig dårå :P

Jag har sagt det förr och jag säger det igen...jag ger gärna bort mitt blod åt dom mn måste dom ta OCH skada mig? Jag tycker det är en oschysst deal!

Jahapp....jag har rännskitan från helvetet. Jag kissar ur fel hål :O

Det började i förrgår med att magen svällde upp som en ballong (värre än vanligt :P) och jag hade ont. Sen började jag fungera som en högtryckstvätt fast..inte tvätt dårå :P och så har det fortsatt. Nu har jag slutat äta...eller jag dricker te som är starkt för det har en förstoppande effekt och sen äter jag vitt rostbröd med lite hallonmarmelad på för att undvika mjölkprodukter. Utöver det har jag bälgat i mig vatten, light drycker och ayran som är en uppfriskande och salt yoghurtdryck. Fast när jag dricker den så mår jag illa varje gång.

Det har funkat bra idag med min nya "diet" för jag har inte varit på toa på MINST 3 timmar vilket är sensationellt om man jämför med dom senaste dygnen. Inatt vaknade jag för jag behövde gå på toa...det händer bara inte annars. Jag skiter i törst, smärta, kissnödighet...jag sover vidare...eller jag går inte upp...men detta gick INTE att ignorera. Urk!

Sedan 4 ggr till innan frukost. INTRESSANT VA? :)

Igårkväll hade mamma och jag fest här för hennes kollegor och vänner som också bor här nere ibland.

Vi hade lagat good mat med bulgur/burghul(say it like u want) med grönsaker i och till det kycklinglår fileer marinerade i druvmolass och efes ;) samt lite örter.

Till detta haydari, vilket är turkarnas svar på tzaziki men med mynta som huvudsmak, oliver, sallad, fasolye (bönor i tomatsås) och ratatouille med solmogna grönsaker från marknaden. Till det massor av gott turkiskt rödvin...dom har sjukt goda viner här.

Men innan det var det skumpa och små smördegskreationer ed spenat och feta och annan ost.

Efterrätt den godaste honungsmelon jag ätit sen jag var i Side med Ullis, sharonfrukt, färska fikon och glass och småkakor.

Jag tog det lugnt men var ändå tvungen att ränna på toa 100 ggr och sen ligga i framstupa sidoläge och lyssna på musik och sova.

Kvällen var iaf en succé. Nu vill morsan till beachen. Så jag får väl hoppas att magen håller sig i skinnet :P

Pöööössssssss

Ps: skall berätta om mammas beundrare när jag kommer hem sen hehehe.....


Inga kommentarer:

 
Web Analytics