måndag 24 september 2012

Godkväll i stugan

Nu sitter jag här och lyser i mörkret....jag kanske överdrev lite med solen idag men det är så sköööönt. Mammas takterrass är ljuvlig, det fläktar för vi har Taurusbergen bakom knuten och havet mittemot.

På sommaren kan man inte vistas där ute för det är så gassigt men idag var det fullkomligen ljuvligt...helt perfekt väder.

Mamma ville till jordbruksmarknaden och jag ville bara chilla så jag var hemma när hon gick ut och det var så skönt att bara sitta och läsa helt ostört. Jag lyssnade på musik och bara njöt. Livnärde mig på stora saftiga gröna oliver och cola light och vatten.

Då och då gick jag in och kollade hudfärgen så att jag inte skulle bränna mig och allt såg okej ut. Vid 16-rycket kom morsan hem och vi skulle göra oss i ordning för att åka och äta middag hos en av hennes kollegor från en vårdcentral hon jobbat på. Han och hans fru har också lya här i närheten.

Det var i duschen som jag "framkallades" likt ett jävla polariodfoto :P jag blev röd som en kräfta eller så vande mina ögon sig :O fast även om jag ser ut som en kräfta så har jag inte ont eller svider så jag tror inte jag har bränt mig på riktigt :) I better not have för jag skall till stranden imorrn :D som jag har väntat.

Annars skulle jag iof vara asanöjd med att sola här hemma och bada i poolen...men det känns lite löjligt att bo typ 600 meter från havet och inte utnyttja det.

Dock var det lite sådär att doppa sig med alla hantverkare (och nej...hantverkare här är inte lika sexiga som hemma....ALLS) som står på balkongerna och stirrar när jag går i och ur poolen.

Merparten...eller nu ljuger jag...alla....är mussar och har små inpacketerade fruar i hucklen som inte struttar runt i små randiga bikinis bland främmande snubbar som jobbar....sååååeeeeehhhh....dom har liksom inte lärt sig att man inte står och råglor som om man just sett Jenna Jameson göra en bröstcancer check med babyolja på sig själv i poolen....så istället för att ligga och flyta och sola i poolen, stå på händer och göra volter som jag ville göra så undvek jag att titta dit och simmade längder och var skittråkig tills mamma kom ner och joinade och då försvann dom fort som faan.

Känns som en keff ölreklam....jag funderade på att gå upp långsamt, smeka bort vattendropparna över hela kroppen och slänga med håret så det blev en vattenkaskad...bara för att jävlas lite :P men sen insåg jag att jag inte ser ut som Neve Cambell eller Denise Williams i Wild Things...så jag skippade den specialaren :P

Nu ligger mamma på den andra soffan och har mundiarré SOM VANLIGT och jag kan inte koncentrera mig....så nu kör jag det sista i punktform.

-åkte på middag hos morsans kollega i grannförorten.

-mamma och han är lika jävla...störda :P ingen av dom lyssnar särskilt bra på någon och dom sitter och försöker överrösta den andra med piffigare argument och nyare rön.

-jag och hans fru är lika trötta på respektive och försökte få in lite ord på tvären men det var hopplöst så efter några bittra små kommentarer som ändå inte uppfattades av dom andra så pratade vi med varandra ist.

-Hon har varit min kund i ett par år så jag känner henne och tycker mycket om henne. Men det måste vara jobbigt att känna för sin man som jag kan känna för mamma...dvs att man vill proppa in en strumpa i käften på dom och skaka om dom och vråla åt dom att hålla käften....men vi är inte så bittra....inte.....skulle aldrig.... :P Jag kan ju iaf säga "far åt pipsvängen" och gå hem till mig....var skall hon gå liksom? Han är dessutom ganska dominant...hmmm....

I morrn skall jag nog få köra jetski för mammas kollega ville och han hade ingen att åka med :D klart man ställer upp ba....risken är dock att jag inte kommer tillbaka utan drar till Australien istället.

Nu har mamma fått ett ohälsosamt intresse av mig blogg och vill att jag skall läsa upp allt jag skriver...hmmm...jag cencurerar lite som jag tycker passar när jag läser upp...:P hon kommer inte logga in och läsa ändå :P och gör hon det så är det inget som står här som jag inte redan sagt hur jag tycker, till henne.

När man umgås såhär tajt så blir det oundvikligt att man stör sig på saker och jag säger till henne att hålla klaffen när hon babblar om helt ointressanta saker och ibörjan tog det skruv men nu har hon kommit på att hon är "faktiskt sexsti TRE och såhär ÄR jag och du får bara acceptera det" åsså ser hon skittrotsig ut....

Bra där mamma....jag kommer ändå säga vad jag tycker...du skräder inte dina ord själv såeeeh....äpplet faller inte så jävla långt från trädet och det vore synd att kasta äpplen i växthus liksom :P

Jaaaaaaaaaaja...tack och hej turktimotej

Inga kommentarer:

 
Web Analytics