måndag 24 september 2012

Tjenna mittbenna

Så säger en lite turksnubbe som jag alltid stöter på nere i basaren. Första gången jag träffade honom hatade jag honom...vaddå tjenna tjenna mittbena och "svenska flicka bora tittah aenete tjoppa"...han var så jävla smetig och påstridig men nästa gång jag var i Alanya så kände fanskapet igen mig ooch jag var fan tvungen att bli lite imponerad för jag tror det var 2 år senare då. Så nu gick jag fram o sa hej kåååmpiiiiiz och han plirade med ögonen och sade att han kände igen mig men visste inte hur :P

Han ser lite downig ut så man tar honom inte på allvar och hans jargong gör det ju inte bättre: denn er schittsniggt fÖR dej min vackra dahm"....eh..."jevvla dirt priset fifan je mej besta kompizpriset" han upprepar allt han hört av alla skandinacer och är nästan flytande i svenska och norska...."jag fattar inGäting med fineska,,,jag kan aente protta fineska"

Idag stog jag bara och garvade när han körde igenom hela registret. Han visade en lite ödmjukare sida nu när vi "känner" varandra :P och var lite lugnare och jag instruerade honom i försäljar teknik till skandinaver...jag förklarade att vi (jag räknar dit mig själv) hatar att bli jagade och runt följda. Vi vill gå och titta, jämföra, grubbla, tänka i fred och sen själva bestämma när det är dags att fråga saker.
Vi blir överväldigade och griniga annars.

Han sprack upp i ett stort leende och sade: "juuu jog vett ner dom kåmer svensker jog sejja, kåm inte hitt...nej det finns ingenting för dej herr" sen skrattade han åt sin egen vitsighet så att alla temissfärgad tänder syntes.

Han skulle kränga en tröja åt mig för 85 lira. Jag funderade på två och fick ner dom till 120 för två. Sen fick jag ågren och drog mig ur affären och han såg ut som om jag hade berövat hans barn nästa år i skolan ungefär. Jag satt och dividerade med mig själv ett tag på Avlo, mitt och mammas favvo hak när vi är i bazaaren (dom har sköldpaddor som kryper runt i rabatterna som omger restaurangen...skiiitsöta) och sa till mamma att jag tänkte gå tillbaka och försöka få EN tröja för 50 lira ist för båda eftersom jag har för mycket kläder ändå.

Hon trodde aldrig att det skulle gå (hon är uppvuxen i Katrineholm, nära närke "det der går aaaaaldri).

Jag gick upp...lade en arm kring hans axel och tittade ner på honom (han är liiiten) och sade: du kompis...dina kusiner och sysslingar har prutat med mina laserpriser i 5 år nu fan....det är dags för payback :P 50 lira or no deal ;P

Näää.....så sa jag inte...men jag tänkte det :P och fick tröjan för 50 lira utan att han ens blinkade.

Annars har vi shoppat, det är underbara möbelaffärer här och sen hittade jag converseskor, strumpor, örhängen (nu VET ju att jag BEHÖÖÖVER örhängen) sen fick jag en skitfin klänning av mamma...sommarklänning och sen köpte mamma en massa coola grejjer till sig och sen yrade vi runt massor varpå vi gick på hamam!!!

Jag ääälskar hamam. Jag måste gått ner ett kg efter den hudavlagringen. YUKK!! VI tog massage och jag tog även en ansiktsmask till.
Jag hatar att vara insmord i olja så jag tog inlöödringen efter massagen vilket var en superhit!! Kommer alltid göra det så i fortsättningen.

Massagen var ljuvlig även om jag ville dö lite när hon maglade ut med skulderbladen...det bara knastrade....yaooooow.

Efter det gick vi ut i lobbyn och tog en drink. Mamma tog vodka och cola (och det var verkligen vodka och cola inte tvärtom) och jag en eeeeeeeeeeeeeeeeefffffeeeeees :D sen gick vi på jzzfestival uppe vid borgen och åt lite mat på en ny "bistro"/cafe/restaurang som hete cake and bake...wird name men sviiiiingott käk. Om familjen Johansson kommer hit så skall vi dit för Saras skull hon kommer smälla av av pastan och såsen. Det var så gott att jag fick ropa på kyparen och be honom ta bort mitt i doggybag....annars ade jag dumpat sönder mig. Downside var att dom var för nya för att ha alkoholtillstånd så vi fick inget vin till men men. Maten vägde upp för det.

Sen strosade vi hem förbi Bellans, James Dean, Robin Hood, Doors och alla andra nattklubbar och musiken dånade. Dom är awsome!!

Nu har vi just tagit ett nattdopp i poolen som är skiiiiitfin. Mamma skiner som en sol för poolen är just kronan på verket....hon har väntat så länge på att detta skall färdigställas...hon blev ju lurad när hon köpte lägehnheten först...och sen igen och igen men nu har det äntligen blivit i stortsett klart.

Imorrn skall vi hyra bil :D antagligen en cab eller jeep :D såg ett gäng vitaror idag fiiifan vad kul!!!!

Imorrn skall vi bada och sola. Lövley! Sen skall vi till metro som är som axfood eller dagab på steroider. Jag vill köpa en juicemaskin och dom har helt galna mskiner till allt och råbilligt. Sist fick mamma dra ut mig därifrån för jag ville köpa en liten miniugn som kan stå på köksbänken för att rosta mackor, grilla en kycklingfilé eller vad man nu vill göra i en stor ugn...fast mini. Skiiiitsöt jööö :D

Nu skall jag sova!

Pussis!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics