söndag 30 september 2012

onödigt tidsfördrivinlägg

Sitter o gungar i en turistbuss och tvingas lyssna på norrmän. Ända sen min Väninnas karlslok, som var norrbagge betedde sig som ett as mot henne har jag utvecklat en smärre norrbagge allergi. Asså jag kan ju såklsrt inte hålla norska folket ansvarig för honom men om jag hör nån med hans jävla dialekt så ser jag han dumma nuna framför mig.

Det hjälper inte att dom sitter o smeker varandra på insidan av låren.....och här sitter jag...trallalaaaaaaa andra gången på ett dygn som jag är 5 hjulet :p eller heter det 3e hjulet?

Mamma har oraldiarre och sitter i sätet framför mig o babblar och jag hör ca 45 % för det skrammlar och busschaffisen är en kamikazepilot plus norbaggarna samt vår persiska granne o hennes kompis som babblar.

Jag orkade inte lyssna tillslut så jag stack handen mellan sätet och fönstret och lade fen över mammas mun :p
"jAg får prata hur mycket jag vill" sah hon såfort jag tog bort handen.

Nu är norskans hand rakt i hans skrev...jag vill också...eh alltså...inte på honom hahaha, men resa med en käresta och sitta och gosa!!

Vi är på väg mot Aspendos, en gammal amphiteater. Vi åker genom ett helt underbart landskap. Tänk på ordet bördig jord.
Jag tänker då: brunröd mylla, enar, tallar i små alléer, fruktodlingar av alla de slag, låga bergsformationer som små minialper. Dom blir blåa ju längre bort dom ligger och det är väldigt pampigt, underbara gröna saftiga färger i förgrunden. Bärsnår, gräs, fält, ljuvligt blårosalila himmel....vackert helt enkelt. Nu vare nån av ryssarna som skulle ut o spy i mitt perfekta landskap... :p

Det är asmycket ryssar här. Känns som jag är ute o åker med balkan tours infact.

Nu ska jag koncentrera mig på att irritera mig på alla runtomkring. Jag blir stressad av att försöka låta bli att irritera mig nu. Bussjävlafittresan skulle ta 45min och nu är det 2 timmar senare :p

(lite senare) står i filmen sista färden!!

Vi pröjsade 40 euro för att komma till en fullständigt inavlad....äh jag tar det sen

Inga kommentarer:

 
Web Analytics