torsdag 17 september 2009

118 100

Hahaha...jag kunde ju inte låta bli när BarbaBitch gjorde det. Jag skickade "vem är shazzabelle" till 118 100 och fick svaret:

"Shazzabelle är en tjej med hjärtat på det rätta stället. Hon anses av sina vänner vara en hejare på Fia med knuff och matlagning (? det hajjade jag inte riktigt). Hon ställer alltid upp för sina nära och kära och älskar att umgås med familjen" Hehehehe...missade dom mitt sista inlägg om hur trött jag var på familjen ? Heheh. Kul grej dock.

Jag hade lite ågren för det jag skrev om familjen igår...tänkte att jag skulle ta bort det inlägget och släta över det med något annat. Pappa ringde igår kväll och sa att han bara vill att jag skall bli en bra företagare i framtiden. Jo jag hajjar det men jag pallar inte hans negativism hela tiden. En negitiv ledare får inte en engagerad och peppad personal. Hans ångest smittar av sig på mig och sen på dom. Det är inte lämpligt.
Så jag står för vad jag skrev igår. Det känns som en kvävande filt när han pratar jobb med mig.
Mitt "chefsskap" är som att ha bakbundna händer och och sen förväntas simma. Går ju inte!

Nog om det :P

Jag har gjort ett skönhetsingrepp idag :O
Det gjorde sat-in-i-skithelvete-ont. Jag fyllde konturerna på mina läppar med Restylane. Jaaaa jaaa jag vet vad ni tänker nu men det är inte fråga om några feta daggmasksläppar. Detta skall bara ge lite osynligt sexappeal istället för att se ut som en intorkad mumie ;)

Nu kan jag återigen röra på munnen och ser lite mindre "köttfärssås och spaghetti" ut :P egentligen syns det inte alls. Hon som gjorde det var medveten om att jag inte vill ha synligt resultat och sade att vi tar det i etapper. Idag gjorde vi lite och nästa torsdag när svullnaden har lagt sig gör vi lite till...kanske.

Lägger upp bilder imorrn. Just nu känns det som jag kyssts väldigt aggressivt..ajaj :P

Puss o restylane ;)

Inga kommentarer:

 
Web Analytics