onsdag 16 september 2009

*rodnar*

Jag har tydligen läsare *vinkarheeeej*
En gång, i ett tappert ögonblick lade jag upp bloggaddressen på msn och det tog folk tillvara på verkar det som :)

Jag vet inte hur man installerar en såndär HTMLräknare så jag har ingen aning om det är några fler än dom som jag känner från MSN som läser här :P men OM det är så...så vill jag påpeka att jag är inte så här bedrövlig som jag verkar - HELA TIDEN :P (jag är värre :P)
Hehe...nä då ;)
Har bara någon slags svacka..den kallas livet, tror jag ;)

Jag är för påverkbar (är det ens ett ord?). Jobbar ju i ett familjeföretag och har familjen alldelles för nära inpå knuten och deras grejjer påverkar mig. Det är störigt.

Vill jag äta pizza får jag kommentarer (då tappar man lusten).
Tittar jag på tv får jag höra att jag borde kolla på kunskapskanalen eller läsa en bok o lära mig ngt (genast blir jag irriterad att jag måste få höra nedvärderande kommenatrer om vad jag väljer att göra och kan således inte njuta lika mycket av det jag gör).
Tycker jag att vi gjort en bra dag på jobbet (under omständigheterna..det är ju fan finanskris) så ringer farsan och vill veta dagens kassa. Hans sätt känns som en blöt filt över hela min tillvaro när man hör missnöjet i rösten. Jag vet att han satsat fett med pengar och har ångest. Men han projiserar (?) det på mig. Kan inte förklara det på något annat sätt. Man får liksom svårt att andas nästan.

Sen säger folk att man skall rycka upp sig...jag försöker verkligen. Men man hinner knappt innan nästa kommentar kommer om något man gör eller inte gör.

Vill inte ha live commentry om mitt liv. Hur förklarar man detta utan att vara otrevlig? För hittills har jag väntat tills jag får ett raptus och skrikgråtit åt alla att fara åt helvete...varpå jag får skuldkänslor och säger förlåt (!?).

Nånstans mitt inne i allt kaos är jag glad...jag lovar *ansträngt leende*

Edit (piaff): såhär i efterskott insåg jag att meningen "jag vill inte ha live commentry om mitt liv" kanske är mot hela bloggkonceptet...men jag menade mer att jag vill inte ha det av min familj..hela tiden. Hajja! ;)

1 kommentar:

Barbabitch sa...

Jusst det! och hör sen!
Keep up the good work!
Youre my "muse"......!!
pöss

 
Web Analytics