torsdag 3 december 2009

Bra dag i salongen :)

Idag har det varit en störtskön dag i salongen. Massor med kunder och jag fick "månadsbokavföringen" gjord...PÅ ARBETSTID!! :D
Dessutom kom det in en massa folk som ville börja lasra sig. Jag är ärlig med folk och jag tror det börjar löna sig och uppskattas. Man skall inte garantera ngt för alla är så olika...vissa överambitiösa salongen garanterar hårlöshet. Det kan man inte. Sen säger dom oftast att det krävs ca 4-6 ggr...vilket också är lite lyckopillerestimerat.

Okej folk gillar inte att höra att det kan ta upp till ett år innan man är klar eller att det krävs att dom är ordentliga med sina besök (täta behandlingar) men det är sanningen (!) och dom som varit ngn annanstans VET hur det ligger till och uppskattar att man ger en realistisk bild av laserbehandlingar och vad det innebär.

Ärlighet varar längst!

Jag har magkatarr igen...palla. Det gick nog aldrig över helt..bara lugnade sig.

Jag hade aldrig sömnproblem eller magproblem (magsäcksproblem) innan jag började stressa :P jag hade tjockt hår och var allmänt hälsosam. Sen gick det åt pipan :P någonstans där i 22 årsåldern.
Ni unga...om det är nån liten yngling som läser detta :P allvarligt nu (!!) STRESSA INTE. Varesig när det gäller plugg eller pengar eller kärlek. Det medför inget...utom problem. Jag lyssnade aldrig på någon..inte ens stressprofessorn MIN FAR.

Hoppas att det går att vända det. Jag är ju "bara" 30 :P (hah)...

jag måste nog tyvärr gå till det där jävla gymmet snart....fan! hehe :P

Äsch nu snackar jag bara en massa skit. nu skall jag gå o lasra mina armar :D
Herrå

1 kommentar:

Barbabitch sa...

Tack för en bra vecka!
Puss på näsan!

 
Web Analytics