fredag 11 december 2009

Musiken dom spelar när FESTEN är slut :P


Nu är festen över. Jag var i salongen till kvart över elva igår kväll och gick sen hem och bakade de små bakverken ovan till halv tre på natten. Sen var det till jobbet nästa dag och jobba hela dagen till 18 varpå vi började transformera salongen till partylokal.


Jag satt och rapidoträdde oliver syltlök ost och köttbullar på pinnar och BarbaB blanda ostbomb som vi formade till två stora bröst med oliver som bröstvårtor.


Sen tände vi ljus i hela salongen så allt lystes upp av levande ljus och hade drinkar och mat uppställt.


Gästerna verkade tycka om festen även om det var så där stelt i början innan alkoholen kickade in.


Massor av mina nära och kära kom och gjorde kvällen minnesvärd till 1000.


Sedan när vi skulle städa så hjälpte tjejerna till en del och sen åkte dom. Min lata lillebror satt i en stol och pratade och skränade medan jag for runt o vattentorkade golven och dammsög diskade och allt annat kul man kan göra efter en fest.


Vet inte vad jag hade trott men jag hade kanske trott att vi skulle hjälpas åt lite mer. Men men.


Pappa verkade ha det kul, han plockade åt sig en av mina skumpa flaskor och mina blommor och traskade hem. Gud förbjude att man skulle hjälpa till. Då känner jag att det verkligen är mitt ställe eftersom allt hänger på mig.


Det här året som har gått (kan inte fatta att ett år har gått redan !!) så har jag jobbat hårdare än jag någonsin har förut och jag ser mig själv som en ganska hårt jobbande typ då jag alltid valt tex utbildningar och yrken som är väldigt krävande mentalt och fysiskt...men inget har någonsin varit lika utmattande som detta.


Blir ibalnd orolig hur jag skall kunna fortsätta såhär...att det skall ta kål på mig totalt eftersom jag inte orkar med NÅGOT annat än detta. Att livet skall gå mig förbi och jag skall inse det när jag är så förstörd av stressen och tempot att det är försent. Hur skall jag ändra det?
Måste nog be pappa sluta piska mig. Såfort jag är ens på lunch ringer han och vill att jag skall tillbaka till salongen. DET stör mig.
Får hitta MITT tempo. lära upp personalen med kassan etc så allt inte är så beroende av mig. Det finns ju möjligheter nu när nya kassorna kommer. För oss alla att börja från noll liksom. Vi kommer veta lika mycket om kassan när den kommer in.
Kassajäveln vi måste köpa kostar mellan 40 000 och 60 000....det är ju kul när vi köpte en för ett år sen som skulle duga sa dom...för 26 000.
Pengar *suck*
Nu skall jag väl gå hem...tur att man är ledig imorrn. Fast med min otur är väl pappa sjuk. Mamma hade tagit med sig ett vaccin mot svinis hem från jobbet och tänkte ge det till mig men jag ville inte ha skiten. Pappa är ju i riskzonen med sina 176 sjukdommar och han ville dessutom ha det så han fick sprutan ist. HOPPAS INTE han blir sjuk nu.
Jag behöver ledigt!
Jag orkar fan inte gå...hjääälp....kan man ta taxi om man bor 500 meter bort?.... :P zzzzzzz
Pussis

Inga kommentarer:

 
Web Analytics