lördag 19 december 2009

En bra katt är en död katt...

Mammas jävla lilla rasjävlapissfittekatt attackerade min hund inte en...men två gånger igår. Och ändå avstyrde jag säkert 3 attacker under tiden emellan.

Han hoppade på hunden helt oprovocerat (och tro mig jag följer deras beteenden MYCKET noga). Han slog sina armar och ben runt hundens huvud med totalt utfällda klor och fullständigt bet sig fast i min ylande hund.

Jag fick dra bort kattjäveln likt en peppad pitbull med låsta käkar. Hade han inte sprungit undan (kanske på grund av att JAG röt som en förargad pitbull ;)) så hade jag placerat en fet 39 rakt i revbenen på den lilla äckliga benhögen.

Det räckte inte med att jag stampade för att skrämma bort honom eller röt och frustade..han fortsatte att försöka attackera. Jag fortsatte att försöka sparka men han är en snabb liten jävel.

Julbordet kommer se annorlunda ut i år. Kattspett kommer serveras och min hund skall få en kattfäll att sova på i julklapp.

Jag har försökt ge katter en chans sen mamma köpte sina. Men dom är obehagliga jävla odjur som bör hålla sig ur min väg om dom vet vad som gäller!

Han struttar runt i min mammas lägenhet som om han ägde den. Jag har bott där innan han var ens påtänkt och nu tror han att han är herre på täppan. Det skall vi bli två om.

Egentligen är det mammas och brors fel för dom låter fanskapet springa som han vill..gå på matbordet när man äter och och spnt. Hatart. Djur är djur och skall vara underlägsna och hålla sig undan när vi äter. Speciellt sånna som har en bajslåda som dom trippar runt i med sina äckliga tassar.

Äckliga kattjävlar!

MORR

3 kommentarer:

Barbabitch sa...

FYYYYY fan!

Min önskelista:

En kattass för addis att ha runt halsen.
Och så vill jag ha en till min gudhund oxå.
Min gudhund kan oxå få ett torkat kattöra att tugga på till Annandagen.
Snälla tomten???

Anonym sa...

lövly.. ha ha shirin jag ser dig framför mig, jagandes kattaset. Håller med till fullo, svärmor har två håriga stycken, usch.... Kram B

Anonym sa...

Kände mig nödgad att besöka din blogg.
Dels för att jag älskar bitchar med attityd...
Raka puckar skare vara, annars fåre vara...
Följetong på Cat-fighten lockade. Har ju själv haft en inne-Katt som jag fan gjorde allt för att dressera. Blev sedan allergisk samt beslutet att lämna iväg han togs när han satt snurrande på min bästa Vinylskiva som låg på skivspelaren hand-kickandes pick-upen som bara den kostade 2 200:-. Har idag 2 hundar där Schäfern har stor plats i mitt liv men Tollaren är en bortskämd odåga utan öron. Du har klockrena kommentarer...Gott Nytt År !

 
Web Analytics