torsdag 2 februari 2012

Hejjäää

Lång dag idag men rolig.

Det var ingen toppendag på gymmet. Vi tog i som vanligt och ganska bra faktiskt men det var trögt och jag bestämde mig för att prova ett nytt program på crosstrainern...dumt! Jag brände MINST 30 kalorier MINDRE än vanligt och det var aströgt. Jag valde intervaller idag och kommer aldrig köra det igen, Jag skall köra på good old trusty Fatburner som har bättre intervaller på högre nivå.

Så det var en turn off. Sen var alla maskiner astunga idag. När vi gjorde knäböj ville jag dö. Hade någon skurit mig i benet hade det sprutat ut mjölksyra och inte blod.
Men sånt är livet...vissa dagar är mindre bra än andra och jag ser fram emot en sjuhelvetes bra träning på lördag morgon.

Jag fullkomligen ÄLSKAR att träna med Elina. Vi har så kul, peppar varandra och har ASKUL. Jag tycker om att umgås med henne helt enkelt :D När hon och Mikaela börjar fnittra i komination så blir jag så glad att jag dör.

Idag jobbade jag ihop hela bokföringen. Jobbigt men skönt att få det gjort.

På kvällen ringde mamma och berättade att hon hade hämtat stolarna från Chilli som hon köpte i julklapp till mig.

Hon är SÅ ROLIG!!!! Eller...det är ju inte roligt EGENTLIGEN :P hon är ett kontrollfreak...hon vill att jag skall engagera mig men hon låter mig inte göra något. När jag skall skruva ihop stolen så står hon med ena handen svävande ovanför min som om jag inte klarade uppgiften och hon måste slita sexkantsnyckeln ur min hand vilken sekund som helst. Så oftast slutar det med att jag blir sur och står och häcklar henne medan hon gör jobbet :P

Nu har jag 4 nya moderna men ändå klassiska stolar :P

Efteråt stod hon och pustade över hur trött hon var efter allt skruvande. Jag erbjöd mig att knäcka hennes rygg..dvs att lyfta henne med armarna korsade över bröstkorgen.
Efter massa om och men...hon har totalfobi för att bli lyft för hon tror att hennes leder är gjorda av glas :P....så fick jag ett grepp och slängde upp tanten i luften men hon spände sig så mycket att hon rapade och fes, skrek och knakade på samma gång :P

Jag dog av skratt och hon med...fast hon vrålade ju också om att jag hade klämt sönder hennes armar och hennes aaaarma små axlar...bla bla bla.

Innan det hade hon OOOoooooobotlig magkatarr....så jag tvingade i henne Samarin som hon tog under stor dramatik och minspel...(detta är männsikan som ätit ca 2 Bamyl om dagen hela mitt liv...dom med fakking apelsinsmak...jag DÖÖÖÖR av kräkreflexer av dom)...och här var hon och jolmade över en liten persikosamarin....ni**ah pleeez.

Jag fick en liten utläggning om hur faaarligt samarin är med sina salthalter etc...men när jag frågade sen om hur katarren kändes så var den ju mirakulöst bättre ;) ooootroligt ;)

Äääh nu skall jag sova...jag har rensat köksbordet Elina ;) så nu kan man äta frukost på NORMALA stolar också :P magiiiii :P

Puss och sov gott

Inga kommentarer:

 
Web Analytics