onsdag 22 februari 2012

Nej...

...ni ser inte fel...det ÄR ett nytt inlägg :P

Jag har varit uppe till mellan 2 och 4 varje natt nu sen i fredags :P det TÄR på gamla kvinnor i 32-års åldern :P

Örebrokidsen har varit underbara att ha hos mig. Så goa och väluppfostrade ungar att man kan dö. Jag vill inte att dom skall åka hem ens.

I lördags var ju Seb och Sara med oss och vi hade en jättetrevlig kväll med mumsiga tacos och alla dess tillbehör. Seb visade sig vara lika gammal som Emelie och Mattias vilket var kul.
Alla var blyga inför varandra utom jag som satt som en liten clown och försökte bryta isen mellan ungdomarna :P tillslut lossnade det lite.

(Paus i skrivandet..tills 17.25)

Nu har det varit lite drama men jag kommer till det snart..jag tar en sak i taget här va ;)

Kvällen förlöpte helt okej förutom att Sebbe gick vilse i garaget stackarn. Jag skulle ner o hämta all cola jag hade köpt åt dom små liven och Seb insisterade på att göra det så jag kunde laga maten klart (dom var riktigt hungriga).

Så jag förklarade hur han skulle gå, det är väldigt enkelt, men han hade en annan bild i huvudet när han lyssnade på instruktionerna och därför hamnade han inte riktigt där han skulle stackarn. Han trodde jag menade storgaraget som tillhör hotellet i huset bredvid...så han lyssnade nog lite halvt för han tänkte att han redan visste hur han skulle gå.

Efter ca 20 min blev jag o Sara lite oroliga och försökte ringa honom men det är ju taskig mottagning där nere i katakomberna :P såsmåningom så ringde han upp och vi kunde hitta honom och sen hämta colan ihop :P

Sen kollade vi film..tro jag :P...nej vi kollade på melodifestivalen för Sara och Seb hade följt det innan och ville se det. Jag säger inget mer om melodifestivalen...för det kan bli ett ganska långt aggerssivt inlägg om Ranelid och hela....just...jag skriver inget mer om mello.....:@ :P

Seb och Sara somnade vid pass 2 på natten och jag och tjejerna var vakna till 4 i vanlig ordning. Vi har ju så mycket att diskutera och analysera och KRITISERA ;) och det verkar funka bäst mellan 3 och 4 på natten enligt tidigare erfarenhet :P

Jag tycker dessutom om att trötta ut mig TOTALT iaf en natt när jag är ledig...det är som en rebellaktion mot att jag måste gå och lägga mig på bestämda tider annars.

Hursomhelst så räknade vi nog med att sova lite längre än till halv 8 nästa morgon ;) men då var dom morgonpigga barnen från Storvreta i full gång och det var bara att gå upp ;)

Efter ett par koppar kaffe och frukost så kom jag igång tillslut ;)

Sen skulle det fixas iordning av hår och smink och jag vet inte vad innan vi skulle ut och leta löshår åt Sandra. Seb och Sara åkte hemmåt vid halv 2 på eftermiddagen när vi begav oss ut på jakt av löshår.

Efter det tog vi bilen till mormor för tonåringar har opraktiska skor ;)
Det var mysigt. Vi köpte med oss fika och våldgästade tanten nån timme. Ungdommarna ville hänga med och var jättepepp på att träffa mormor vilket gjorde mig glad såklart :D

Vi hittade...eller jag skall inte ta åt mig äran här va ;) Emelie hittade mormors nycklar som varit borta lääänge.

Efter det åkte vi hem och jag somnade ett litet tag medan ungarna kollade på något på TV minns inte vad det var. Mysigt var det iaf.
Sen lagade vi mat och tittade på film och så har vi haft det ungefär varje kväll sen dess.

Dom åkte hem nu vid 16.20. Det var här dramat kom in i bilden ;)

Sist så glömde ju Emelies syster Sabina och hennes pojkvän sina telefoner (en hemma hos mig och en i min salong) där dom hade sina biljetter så dom missade tåg och bussar och fick köpa nya biljetter etc.

Vi skämtade om det med Emelie och Sandra (Sandra är flickornas kusin och Mattias heter hennes pv...precis som Sabinas pv också heter för att förvirra alla ;)).

Vad händer idag då?

Jo jag påpekar för kidsen att en tidigare buss nog är bra för det har varit galet trafikkaos hela dagen pga blixhalka.

Då hade dom anlänt till den tidiga bussen med en biljett för lite och blivit utskällda av busschauffören och tårarna sprutade när jag ringde för att se hur det hade gått. Jag visste ju inte tat dom hade glömt en biljett då så jag blev rätt paff när Sandra svarade telefonen och grät som en stucken gris.

Men BitterTwitter fixar allt, det vet ni ju ;)

På med jackan, en halvtimme kvar tills ordinarie buss skulle gå...kutade hem och hämtade biljetten som dom glömt på hallbordet och sprang som en galning till resecentrum där tre små vilsna och ledsna tonåringar stog och såg lite vilse ut.

Dom kom med bussen och tåget som dom skulle och borde faktiskt vara i Öret nu as we speak så att säga.

Det har varit underbart att ha dom här. UNDERBART!!!
Riktigt mysigt!!

Nu orkar jag inte skriva mer för jag har glömt maten hemma 2 dagar i rad och livnärt mig på godis och brödbitar och jag känner hur fel det är för kroppen....zzzz

Puss på rumporna!!!!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics