måndag 6 februari 2012

Vilken dag....

Idag blev min son en eunuck.

Stackarn kastrerades och jag fick vara med på ingreppet. Det var jätteintressant...ända tills sista kulan skulle klippas loss och han vaknar :/

Ylet som uppstog var inte av denna värld. Han jämrade sig mer än hela klagomuren i Jerusalem, mitt lilla gryn :(

Dom kunde inte ge så tung narkos för han har hjärtfel och det är för mycket påfrestning för honom. Så dom hämtade morfin och gav honom varpå han somnade om och dom kunde sy igen hans lilla skrotum.

Jag passade på att be dom ta tandstenen också så förhoppningsvis luktar han inte slakteriavfall i käften nu på ett tag.

Sen åkte jag iväg för jag orkade inte sitta o vänta på att han skulle vakna. Dom lovade att ringa inom 2 timmar för upphämtning iaf så jag passade på att åka bort med alla gamla däck från bilar jag haft förr...8 TUNGA sommardäck och 4 trasiga köksstolar (dom gamla) fick åka med till tippen.

Jag har ju som bekant en cab och dom rymmer inte mycket under taket kan jag lova. Men rullar man ner taket kan man ju bygga på höjden :P och det gjorde jag.
Jag tror inte på att göra saker 2 ggr...allt skall gå i en vända annars får jag cp-ryck.

Så jag byggde på höjden och hoppades på det bästa. Såklart körde jag vägen förbi polisstationen hehehe men ingen stannade mig så jag kunde lugnt tuffa vidare till tippen och lasta ur. Mitt satans rygghelvete är råpippad nu.

Jag gjorde ett par fina ballettsteg för att undvika att ramla härrom veckan och kände hur det knep till i korsryggen...och nu varje gång jag måste röra mig så känns det som jag får akut mensvärk och bajsar på mig samtidigt. Grymt mysigt :P inte.

*edit: alltså jag bajsar inte på mig...det känns så bara :O *

Och dagens bravader hjälpte inte men jag blev glad i sinnet för mitt källarförråd blev genast överskådligt igen :)

Preeeecis när jag hade kånkat klart allt så ringde veterinären och sade att jag kunde komma o hämta Harpan.

Jag susade förbi nelins och köpte fikabröd åt alla sköterskor och veterinären och sen åkte jag dit. Veterinären är SNYGG!! En biff av muskler och lite kärlekshandtag och maffiga jävla tatueringar som skymtade vid axlarna och överarmarna...jag ville nästan pilla på dom lite :P och sen jättefina ögon som är så vänliga att man blir alldelles omtöcknad. Och varje gång han kom in i rummet så föll han ner på knä och gullade med Harry som om det var ett spädbarn och kallade honom skrutten och sånna saker. PUSSA!!!
Men snubben är nog gift, han nämnde en dotter. Ah well...drömma kan man ju :P
Veterinär Hellström people....gå dit!! Har aldrig varit så nöjd med en veterinär NÅGONSIN!!!

Inte som den där andra surF**** vi gick hos förut. En snubbe som passerat sitt bästföredatum för 20 år sen och hans hunsade lilal fru som ser ut som ett våldoffer. Hu jag brukade fasa för att gå dit :P

När vi kom hem så satte jag mig vid datorn o kolade på gamla bilder och lade upp lite på FB och dom flesta blev glada över gamla minnen :) (jag har inte fått några negativa reaktioner ännu :P).

Hittade gamla bilder på P-A, man blev ju lite gråtmild. Hoppas han har det bra i himlen och meckar hojar åt dom stora legenderna. Jag vinkar åt dig varje gång jag åker förbi Hallsta P-A...en gång försökte jag hitta kyrkogården men det gick käpprätt åt pipsvängen och jag såg hela Hallsta utom kyrkogården :P du satt nog på ditt moln och garvade att jag körde fel som vanligt. Minns du när jag skulle hälsa på dig o Pia i Bålsta och jag började nästan böla för jag inte hittade :P och den gången jag tog hojen i november och fick låna en gammal tidning innanför jackan och sen din stora varma tröjja och din halsduk på hemvägen för jag frös så jag blev grönprickig.'Du hade just kommit hem från Borneo och köpt den där parfymen åt mig som jag skulle hämta.
Du är så saknad!!!!!

Nu skall jag sluta skriva...puss på er alla och krama varndra i traffiken. Och när ni körbil i vår så tänk HOJ!!!! och titta femton gånger extra i speglarna.

Inga kommentarer:

 
Web Analytics