onsdag 1 februari 2012

Håhåjajaaa...

Alla mina kunder har bestämt sig för att NU är det dags att lasra sig. With a vengence ;P samtidigt.
Jag har suttit somen cp hela december utan ett skt att göra :P och nu blir folk som besatta om dom inte får tid på direkten.

Bara idag har jag gjort 33% av hela månadskassan förra månaden dvs januari...det är fucked up.

Jag har fått små klagomål ;) på att jag gör inlägg alldelles för sällan numer ;) så jag styr upp med detta lilla eftermiddagsinlägg :P sen är planen att det skall bli ett kvällinlägg...fatta spänningen :P

Min lugg ser lite mindre glad ut idag ;P men jag har ju sovit på den och orkade absolut INTE duscha imorse...så det är som det är :)

Jag hade små planer att gå och gymma med den rödhåriga imorse men jag blev så sen i säng igår kväll att det var omöjligt att hålla ögonen öppna när klockan ringde 6.15.

Satt framför Spotify som ett cp och lyssnade på låtar om och om igen och plågade mig själv med en massa känslor och saknad :P men det var skönt ändå. Knäppt att man kan känns sig nära någon genom musik man en gång tyckte om att lyssna på ihop.
Där tror jag att jag nådde en ny nivå av patheticness.

Det snöar ute....hahahaha fyfan vad coolt..precis när jag skrev det så brölade Elvis: "as the snow flies" i början av "in the ghetto" heheh timing duude :P
Det var som att Elvis sjöng om vad jag såg...Ghettot Muppsala och det snöade :P

Nu måste jag äta för jag är helt slut :)

Vi hörs ikväll...då skall jag kolla på House och prata med er...blir alltid på topphumör av House. Han är UNDERBAR!!!!!

Kram

Inga kommentarer:

 
Web Analytics