tisdag 19 januari 2010

Jo men jag jobbar gratis...visste ni det?

Jag behöver ingen lön för det jobb jag utför. Det är bara att beställa tider som man kommer försent till och sen tar jag hand om dig och använder produkter och laser och handdukar i mina svindyra lokaler...gratis...vilket koncept va?!

Det trodde tydligen kunden jag just hade. Hon har fått all info förrut...jag har varit t.y.d.l.i.g från början om hur det fungerar. Så går hon bara, efter behandlingen. Jag stoppar henne i dörren och säger att det kostar xxxkr. Hon ser helt frågande ut och jag skäms över att behöva be om det.
Men hon går vidare med sin Mp3 i öronen och ser ut som en skamsen hund. Jag pallar inte tjata på någon som beteer sig så även om jag vet att jag borde.
Priset är redan mycket lägre än det skall vara så jag tycker att jag redan gjort min del av att vara extra vänlig.

Sedan ringer hon mig (!?) och frågar vad det var jag sade i dörren. Jag säger vad jag sade IGEN, mer rakryggad den här gången, och hon säger att ISÅFALL kan hon inte fortsätta gå på behandlingar. Men jag har ju förklarat redan att det tar si och så många ggr och vad det kostar per gång.
Jag måste ha "idiot" instämplat i pannan för det är så folk behandlar mig.

Nog om det!

Annars...det skall bli kul att åka till Dalarna i helgen men jag önskar att jag inte var typ den enda som är singel som skall dit. Vi skall bo i mysiga stugor och ha en helhelg i alla bemärkelser. Ems pappa har tom installerat en badtunna nere vid bastustugan.
En grabb i tunnan och en öl i handen skulle inte sitta helt fel liksom. Men näe..jag skall åka med min hund och vara den patetiska singeltjärringen whopeedooo!
Jag tänker ta till min mesförsvarsmekanism :P och gömma mig i köket och hjälpa till. U gotta love gömma sig i köket på fester...its the shit! :P (or just shit maybe ;)) Ingen diskar som jag på fester...I rock...the diskbänk :P

(ämnesbyte :P)

Jag brukade tycka synd om alla små praktikanter som kom och frågade om dom fick jobba hos oss för nästan ingen salong í stan tar praktikanter. Nu vet jag varför ! För 98% av dom står med munnen öppen och bara glor. Inget intresse för vad dom håller på att utbilda sig till..ingen självdrift och ingen framförhållning ALLS!!

När jag har praktiserat så har jag gett mig fan på att bli ihågkommen. Och jag har lyckats (både på gott och ont haha). Men dom här tjejerna visar ingen personlighet, intresse, vilja eller nåt :O Jag blir skraj av att tänka på att det är dessa som skall ut och klippa hår om 2 år.
Jag skulle inte överlåta mina lockar åt någon som inte har ett uns av motivation (och inte ens vet hur man tillagar kaffe i en kaffebryggare :O..okej om man inte vet doseringen men att inte fatta hur en kaffebryggare funkar STANDARD MODELL...det tycker jag är lite scary).

Det är plågsamt att så många tjejer är på det viset. Man "fattar inte". Man tar inte reda på heller. Man bara plutar med underläppen och ser våpig ut och hoppas att någon skall ta över. FRÅGA, LÄR, EXPERIMENTERA, UTMANA er själva för Guds skull!! Visa att ni har ett blodomlopp...för som det är nu undrar jag om det är nån aktivitet någonstans bakom all foundation och hårspray.

Man vill liksom skaka om dom och säga hallåååååååå. Jag VET att du har tankar/undringar/personlighet..men dela med dig lite. Vi bits inte!

Vi har haft små guldkorn av praktikanter och tom praoelever. Sånna som man nästan vill lova jobb på stående fot bara dom kommer tillbaka när dom vuxit klart :P men dom är lika sällsynta som en ogift, icke homosexuell förhållandesugen kille är ;)

Nu bittrade jag till mig själv så jag tröttnade. Ni får ursäkta attityden idag. Mitt munsår irriterar mig och jag glömde plåstren hemma *morr*

Nu sätter jag stopp för gnällharangerna :P herrå

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sluta jobba gratis! spela dum ska "kunden" inte ha något för! Nej rak i ryggen och ta betalt. Puss på kinde och nyp i rumpan! Kram B

BitterTwitter sa...

hihi :) tack Bo :* kom in på en kaffe när du hinner <3

 
Web Analytics