torsdag 21 januari 2010

Kan alla äta bajs och dra åt helvete?

Kanske inte just du då...

Dagen gick ganska bra tills pappa kommer på att han skall till Arlanda och träffa nån gammal polare på eftermiddagen och således inte kan stänga den andra salongen som han brukar kl 18. (min stänger jag kl 19).
Så han ringer fuckface (min lillebror). Eftersom han redan har planer så ringer han mig (vilket jag hajjar) och jag säger att jag kan ringa min bokade kund och flytta fram det 30 min så jag hinner gå till andra stället och stänga. Det ligger ju 5 minuter bort för mig och 20 min bort för lillebror).

Pappa tvärvägrar och säger att bror skall stänga och jag får inte ringa kunden.

Bror får flipp och sms trakasserar mig eftersom han antar att jag har sagt till pappa att jag vägrar stänga. Han förklarar krig mot mig och skall aldrig mer hjälpa till med något (all hjälp han bidrar med kan man räkna på en Neurosedynunges ena handstump, som det är). Han skickar ca 45 000 sms och fullkomligen hatbombarderar mig och det spelar ingen roll att jag säger att jag SADE TILL HONOM ATT JAG ERBJUDIT PAPPA ATT JAG KAN STÄNGA.

Jag får flipp på piff och puff och ringer min kund som enbart blir lättad av att skjuta upp behandlingen 30 minuter och ringer sen pappa och ber honom göra det enkelt för mig så jag slipper vreden av hin håle a'la fuckface själv och låta mig stänga och inte involvera honom.

Tillslut ger han med sig och allt verkar vara frid och fröjd.

NEJ NU börjar smsen trilla in igen och fittface har bestämt att han skall slicka papparumpa och åka och stänga salongen för nu menar han att hans planer har skitit sig iallafall. Han vägrar lyssna på att jag har redan fixat med min kund och tycker att jag skall ringa min kund igen och be henne komma som sagt ursprungligen. AINT GONNA FUCKIN HAPPEN! Jag skrev tillbaka att "jag stänger sluta tjata!"

Men sathålet måste ju fortsätta och tillslut har han ringt pappa och sagt att han kommer och att jag har förskjutit kundens behandling i 30 minuter. Detta resulterar i att pappa ringer arg som ett jävla bi och skäller ut MIG och att JAG har gjort fel och att HAN MÅR DÅLIGT och har hjärtproblem och diabetes och blodtrycksproblem.

Då flippade jag! Jag sade precis vad jag tyckte om deras planering och allt annat vilket inte var poppis och sen lade jag på i örat på honom. Det resulterade ju såklart i ett till samtal, inte direkt imponerad pappa i andra luren...men det var det värt.

Sen ringer han igen senare och frågar om jag eller han skall gå och räkna kassan eftersom FUCKFACE bara har stängt salongen inte räknat något. Eftersom jag bor i samma hus måste jag ju erbjuda mig att göra det på vägen hem efter jobbet.

Min tanke här är...hade jag fått gå o stänga när det gällde hade jag kommit hem när jag stängde min salong klockan 19. Allt i ett enkelt svep. Nu blev lillebror en martyyyr som missade sin planerade gymtid (halleDUTTANEmig) och gick till salongen och stängde dörren (vilket jag hade kunnat göra utan martyrskap).

Nu jobbade jag över i min salong till 20.00 sen fick jag gå och sitta och klura ihop allas jävla individuella kassor på pappas och brors salong tills klockan 21.15 eftersom lillebror inte hade brytt sig utan istortsett bara låst dörren.

Det är kul att lillbror slutar jobbet kl 13.30, pappa jobbar inte alls och åker och hänger med polare på Arlanda på eftermiddagen och jag som jobbar sen 10 i morse i ett sträck till 20.00 går och avslutar deras fisjobb och dessutom blir utskälld från båda hållen. Dra helvete!! och era jävla adhd-ursäkter i efterskott hjälper inte. Man kan inte säga ursäkta hur mycket som helst! Tar det bort all jävla stress och 300 sms jag utsatts för under eftermiddagen?? FUCK!!

Och det är bara DEN incidenten. Det finns 32 till liknande saker som har hänt under dagen. ÄR DET SVÅRT ATT VARA VUXEN I DAGENS LÄGE? SVÅRT ATT SKÖTA SINA UPPGIFTER?? VAD SOM FÖRVÄNTAS AV EN?? Jag är så jävla helvetestrött på att saker som skall gå på räls inte gör det utan man måste springa runt som en jävla dagisfakkingfröken och dubbelkolla vuxna så att saker flyter och vi visar en professionell sida utåt. Och jag tycker fan inte att vi lyckas med det ändå.

TA ANSVAR, SKÖT DITT JOBB SOM OM DET VAR DIN EGEN JÄVLA FIRMA, KOMMUNICERA (!!!!!!!) MEN FRAMFÖRALLT...TÄNK PÅ KUNDERNA FÖRST!!!!! KUNDERNA GER DIG TAK ÖVER HUVUDET, MAT PÅ FAKKING BORDET!! SKÄRPNING FÖR FAN...DET ÄR INGET JÄVLA DAGIS!

Nu åker jag och köper bärs....

dra helvete

3 kommentarer:

Barbabitch sa...

ja , vad säger man.....
JAG blir helt slut v att bara läsa detta.......kan inte ens föreställa mig hur det kan vara att leva med det......
Jag förstår att du levde i ett annat land i 8 år....
Kom o lev i mitt land nu.....jag kan ta hand om DIG!
Puss

BitterTwitter sa...

när kan jag flytta in? :D

Så här har det varit sen jag föddes...det här är min vardag...och jag har revolterat mot det sen jag var liten...inombords. Konstigt att man har en inneboende ångest? Men nu skriver jag iallafall ut det..det hjälper faktiskt.

Jag vill bara ha lugn och ro!

Karin sa...

Jag tror att många funkar som så att när de märker att någon har koll och ordning och reda så kan de slappna av och själpa över mycket på den. För de slappa vet att det ordnar sig ALLTID för de ordningssamma dvs normalt tänkande människor fixar det. Trist som fan e det.....

 
Web Analytics