onsdag 27 januari 2010

Snöööööööööööööööööööööö

Det är underbart tycker jag men jag undrar vad mitt stackars ex tycker som är ansvarig för snöröjningen i Öret. Han lär ha att stå i hehe.
Tycker dom har varit riktigt bra här i muppsala i år faktiskt!

Idag har jag hunnit en hel del på jöbbet. Nu skall jag se om jag kan kasta in en rapport till Fora inna jag går hem. Minns inte hur pass omständigt det var förra året. Pallar inte sitta här allt för länge. Ems skall komma förbi och kolla film ikväll tror jag. Mys.

Annars...min nya livsstil fortsätter. Jag fläskade iof mig min middag jättesent förra onsdagen så jag ville inte väga mig sen på torsdagen...så jag har inte vägt mig ordentligt ännu. Skall bli kul att se.

När en grabb väger sig ställer han sig på vågen med kläder, helst skor, jeans (!!) och kanske en jacka. Sen rycker han på axlarna...skiter en kotte och går ner 2 kg på kuppen.

Vi tjejer däremot..vi exfolierar (skrubbar bort död hud för er oinvigda) oss utifall vi skulle ha någon extra död hud som ligger och skräpar (det väger faktiskt en hel del (!! nickar entusiastiskt!!)...har ni inte varit på Hamam ngn gång?? :P), vi tar laxermedel eller framkallar total tarmtömning, blåstömning och helt tom magsäck också. Vattendrivande kan intas och vi räknar bort minst 300 gram för håret på huvudet (är man blatte kan man ju räkna bort MINST 1kg kroppshår också) :P
SEN kan man ta bort allt nagellack, räkna bort minst 324 gram slaggprodukter etc. Smycken tas av och sen ställer vi oss på vågen, lika nakna som den dagen vi föddes...bara för att sen må illa...bli kallsvettiga och äcklade och kolla om vågen verkligen ÄR kalibrerad...står den verkligen på NOLL från början?! Och står den verkligen på det DÄR!???

Sedan följer en massa annat som ni tjejer säkert vet om och ni killar inte behöver veta :P men ni får skylla er själva om ni läser min blogg ahaha) det involverar: ångest, gråt, svordommar, snor, hicka, militärlista på tillåtna saker att äta (spånplatta, fibermüsli, groddar, keso minipinipyttelitefett) och en mycket kortare lista på vad man inte får äta (nästan INGET jag gillar/älskar/behööööööööööööööver).

Så imorrn är det invägning..... ................ .........there better be results......för jag har varit en dutti sej :) snart...mycket snaaaaart skall jag gymma också....*host* nästa vecka kanske?
Jag älskar faktiskt att gymma...men inte kl 7 på morgonen och jag sitter oftast på jobbet till sent ju...kanske kan låta bli att blogga rå...så kan jag gå hem tidigare :P det är ju en tanke :P

Iiih nu är klockan sketamycket! Harrys blåsa kommer självexplodera :O stackars byracka.

Puss på blåsan

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gadd! Aj löw jo, woman! Sitter alltid med ett brett flin när jag läser din blogg. Skönt att du är lika störd här som i verkligheten...;)

/Lorden

BitterTwitter sa...

Allt annat vore ju falsk marknadsföring eller hur ;)?

Anonym sa...

LOL, du e fantastisk! Hejar på dig, din utmaning kommer du klara galant, håller tummarna för din invägning ska GE dig mindre siffror. Puss girl frind, you rock. Kram B

Fatbastard G sa...

Jag brukar suga in fläsket och kolla in den där stiliga killen i spegeln ibland.

Vågar ställer jag mig aldrig på!

Det blev över lite jordnötter efter Taco-middagen idag, det är det enda snacks jag har ätit på skitlänge, men jag ger mig fan på att jag gick upp ett halvkilo av 50g nötter.

Nåja, jag får klämma en extrastor kabel i morgon för att kompensera!

 
Web Analytics