söndag 24 januari 2010

Underbar fest

Nu är även Ems 30. Känns konstigt att vi är så gamla nu :O :P

Vi hade en underbar helg. Försökte vila istället för att rusa runt och göra 180 saker som man kunde. Visst hade det varit kul att åka skrillor och allt annat men för mig är det underbart bara att se den vacka naturen eller den underbara lilla dalastugan vi bodde i.

Vi kom fram ganska sent på fredagen för Edge ville hälsa på en kompis mamma i Falun. hon var jättegosig...jag var ganska anti att ramla in hos någon sådär på en fredagkväll men i efterhand är jag glad att vi gjorde det för jag visste inyte att jag hade träffat henne innan och tyckte jättebra om henne då...så det var jättekul att ses igen :) Tack Gittan :)

Det var jag Ems pojkvän som kom från London och Edge som åkte. Vi stannade på något inavlat hak i utkanten av Falun för att äta och slå en drill. Fifan...ingen mådde bra i magen efter det. Så jävla sunkigt ställe haha.

När vi kom fram hade ung hälften gästerna kommit och vi drack lite skumpa och vin och öööööööl och sen knallade vi ner till vår stuga. Första kvällen hade vi den för oss själva jag och Edge. Hennes man skulle komma nästa dag med folk från Stockholm.

Nästa dag åt vi mysfrulle med alla polarna och sen softade jag och Eg varpå vi gjorde Mora Town. Harry var lite purken att han inte fick följa med men han får leva med det helt eneklt :P

Sedan begav vi oss hem och Ege hoppade i tunnan med några andra och jag försökte vila bort min pannknack.
Sedan började karusellen att göra oss i ordning. Tillslut blev det klart. Emma var så jälla sen så festen sköts fram en halvtimme :P

Jag sminkade henne och fixade håret så hon såg ut som en riktig 20-tals stjärna. Jag fick massor av komplimanger av folk för både sminket och håret på Emma :) blev jätteglad för jag hade varit nervo innan. Som vanligt på alla fester där jag skall sminka och styla folk hann jag inte bli klar själv...så jag kom nån timme efter att ferren hade börjat :P men jag visste att det skulle bli så...same as always.

Harry var med en stund innan middagen och var en liten ängel. Hela helgen har jag varit så stolt över honom. Han fick massor av komplimanger och uppmärksamhet. Han tassade omkring fritt och sniffade men kom hela tiden då jag kallade på honom och avbröt om jag sade att han skulle det. Matte är sååå stolt! Sedan fick han kila ner till stugan under middagen som var rena rama bröllopsmiddagen ;) men ack så trevlig och KÄNSLOSAM. När Emmas 87 åriga farmor höll tal grät Emma och jag som små barn och sen var det kört...jag kunde inte sluta gråta.

Jag brukar fan inte va blödig annars men jag satt o tänkte på vår fina vänskap och hur mycket jag älskar henne och att det faktiskt är över 23 år sen vi träffades som blyga skolungar. Jag bölade flera gånger under kvällen men det var vackra tårar om man kan säga så. Inga ledsna tårar. Så mycket kärlek som inte fick plats ur munnen liksom...så det kom genom tårkanalerna :P smidigt shirre :P

Vi fick smarrig mat och jag höll mig både från tårta, efterätt (lingonparfait och havrekolaflarn) och biskvier och gud vet vad annat som fanns. jag gav inte efter en millimeter på mina principer. Skönt! Jag och min lättöl och god mat! Då kan man unna sig desto godare mat liksom. Fast snart skall jag skära ner på god mat med :) men en sak i taget. Annars pallar jag inte.

Vi knallade hem till vår stuga vid 2-tiden. Jag somnade som en stock och vaknade inte ens av att min hund skällde (vilket är helt OTROLIGT...nuförtiden sover jag lika lätt som en nybliven mamma). Ege tog ut Harry (TACK). Sen var det frulle och städ av bygdegården. Vi städade stugan och sen åkte vi hemmåt.

Stannade i Valbo och chillade lite och åt lite sen vidare till Muppsala. Slocknade nästan vid ratten på vägen från Valbo...zzzz parta och köra går inte ihop så bra.

Nu skall jag nanna...har ont i halsen och känner fortfarande lite gråtig. Vet fan inte vad det är med mig just nu. Saknar kärlek och tänker och bölar. Hoppas det lägger av till imorrn. Störigt!

Puss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics