onsdag 6 januari 2010

Tryggare kan ingen vara...

Jag har suttit och tittat på film med Em ikväll. Det kändes precis som när vi var 15 där vi satt under filten och tittade på Public Enemy med Johnny Depp.
När jag satt där så infann sig en trygghet jag inte kännt sen jag var tillsammans med J. Jag brydde mig inte om min mobil, vad som hände på fejjan eller något annat just då...bara filmen och att jag var ledig!

Det kanske vanliga människor har jämt...men inte jag. Det där avslappnade lugnet. Det är alltid ett pingpong av tankar och orosmoment i bakgrunden.

Kanske det var att jag hann allt arbete innan jag gick hem, pratade med revisorn, kassan var bra och jag är ledig imorrn som gjorde det. Eller så var det tryggheten av en gammal vän. Vi har verkligen gått genom livets uppgångar och nedgångar sen vi var 6 resp 7. Det är ung 23 år av kunskap om varandra. Skönt att känna någon så bra att man är som syskon. Jag har nyare vänner som jag uppskattar lika mycket och det är ingen hierarki på mina vänner. Men det är en närhet med barndomsvänner som är underbar!

Jag har verkligen haft tur i mitt liv...jag har så många fina och vackra vänner. Både män och kvinnor! Ni gör mitt liv speciellt. Utan er hade jag nog inte orkat hälften av det jag gör.

Nu skall jag stänga ner och krypa ner under täcket. Det är 22 grader minus ute och min hund måste ha fått fruset rectum för efter 15 minuter i svinkyla så hade han fortfarande inte gjort ngt så vi gick hem huttrandes. Nu är det svårt att få upp värmen igen.

I Idre var det idag -44 grader!!! Hoppas dom har goda vänner som värmer dom där uppe ;) eller mycket kärlek..eller båda.

Godnatt, puss på pannan!

1 kommentar:

Barbabitch sa...

ja fy sjutton vad kallt det är!!
Nu när jag vaknade kl 10 är det -25 !!!!
Blir en kort hundprommis idag!
åuss på näsan!

 
Web Analytics