måndag 11 januari 2010

Stress söndrar...beviset!

Betablockerare!!!!
När man är 30!!! :(

Blodtrycket är inte bra...jag är iof förvånad att jag inte fått det beskedet tidigare fast å andra sidan har jag skytt blodtrycksmanschetter som pesten för jag tycker att det är så jobbigt att få veta resultatet. Jag tycker att det är pinsamt...tvingar mig själv att skriva om det här för att det kan hjälpa andra om dom känner samma sak.

Jag vet inte varför det är så eg. Men jag skulle hellre få beskedet att jag hade klamydia eller flatlöss. Det har ju lite iaf lite R'n'R kred...men blodtrycksmedicinering....det är feta Olga i Falun som lider av. Och nu mina damer och herrar: feta Bittertwitter!!!

Men läkaren sade att jag kunde inte tänka så utan att det var ärftligt och jag kunde inte gjort så mycket för att undkomma det förr eller senare. Stress och vikt kan visserligen påverka men han menade att det var mest ärftligt.

Jag tycker iallafall att det är förjävla sorgligt! Men det är ju bättre att jag tar tag i det nu än att jag får lida av sviterna av okontrollerat högt blodtryck om ett par år.

Men jag kan ju säga att jag känner mig om möjligt 1000 ggr mindre attraktiv efter det här beskedet...känner mig som en gammal potatissäck som just blivit utdömd. YEY!

Men det är bara att köra på...jag fortsätter med min bättre diet och börjar snart gymma...så kan man ju hoppas att det sänker sig naturligt...så jag slipper medicin.
Men för att vara ärlig så har jag lust att stoppa käften full med godis och aspartam och invänta undergången just nu.

Men det ska jag inte....

6 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen i klubben....Var glad att du fick diagnos i tid. Det fick inte jag...och då visste jag ändå om att jag kommer från den grunda änden av genpoolen vad gäller hjärthälsa.

/Lorden

BitterTwitter sa...

Hej lordy lordy...jo jag visste också att jag kom från den felknullade änden av genpölen...ändå undvek jag ämnet jättelänge.
Hur långt gick det för dig innan du fick din aha-upplevelse?

Anonym sa...

Jag ler ju varje gång jag ser dig haha, nej faktiskt så har jag inte rört DINA ögonbryn någonting :D

/ Sabina

BitterTwitter sa...

Goody :D they belong to me <3

Anonym sa...

Gut att Du fick det beskedet så tidigt iaf. Har def. inte heller de bästa förutsättningarna för hjärthälsa, det ska gudarna veta. Men du e ju sexy mama still. Fattar inte varför du känner dig mindre attraktiv. Blodtrycket är Blodtrycket. Kan bli högt, som läkaren din sa, av genpölen inte bara andra anledningar. Sen stressar du ju runt som en hamster Ms. Laserbeam å det vet du. Hursom. bra att du fått det svart på vitt och du... lägg undan asbesten. It's bad 4 U! ;-*

Anonym sa...

Aha-upplevelsen? mmm, let me see...det var i ambulansen på väg till KS...;) DET var en ögonöppnare kan jag säga.

/Lorden

 
Web Analytics