fredag 16 mars 2012

Den här utekvällen asså..

hehe..vilka roliga typer som vi hittade eller som hittade oss.

Dom har verkligen varit inne i salongen flera gånger sen vi var ute.

Mitt ragg är ju kanske ett särfall då..han var här typ 3 ggr på ett dygn. Det var tillochmed så att Dalles Mr Right now surnade till när han såg snubben på väg hitåt sista gången haha :D

Men nu har han iaf åkt till Götet så jag behöver inte oroa mig för det :P

Däremot kom Arnold Schwarzeneggers kopia in...It's nooot a toumooor-killen hehe. Han heter Bernard och ser ut som en stor St Bernhard ;)

Det var han som hade hockeyfrillgrejjen i håret. Vid något riktigt berusat tillfälle hade jag sagt att jag kunde fläta hans lilla tofs i bakhuvudet och nu ville han ha en pratstund och lite flätor så han slog sig ner i en stol och jag flätade cornrows i bakhuvudet på honom hehehe.

Han är jättegosig :D nej inget sånt...han har flickvän i Österrike och så men han verkade bara trivas att prata med mig och vi babblade om allt möjligt, han var väl här i nästan 1½ timme. Han visade sig vara lika gammal som jag och bla bla bla.

Han berättade att en amerikansk kollega hade dött av skratt när han hörde hans dialekt för ett par år sedan och sagt att han lät precis som Arnold Schwartzenegger men Berni fattade ingenting för alla deras filmer i Österrike är dubbade på tyska.
Så han hade laddat ner alla filmer med Arnie och typ skrattat så att han nästan dog när han hörde hur likt det var.

Så nu fattar han varför folk skrattar tills dom dör när han pratar engelska och han bjuder verkligen på det :)

Nä men nu skall jag gå hem och städa lite...eller röja för tjejerna kommer på förfest innan vi går ut o firar lillkajsu. Nathalie färade hennes hår skitsnyggt idag så hon kommer riktigt stråla imorgon kväll. Vår finaste Kaisu <3

Som sagt...hemmåt!!

Puss på rastaflätorna

Inga kommentarer:

 
Web Analytics