onsdag 14 mars 2012

Fyllan...

är ju inte nån höjdare att mobilblogga till :P

Ja...han skickade ett meddelande att han ville ta bort alla han inte hade regelbunden kontakt med vilket var JAG och att vi kunde ju höras ändå om det var nödvändigt och den här gången sade han ju iallafall till mig innan...

Skall jag vara tacksam? Är det det han menar? Man kan fan inte nobba hårdare än han gör. Och jag är så jävla dum som inte fattar hur illa han tycker om mig. Man måste verkligen inte tycka om någon för att dissa dom så hårt som han gör.

Jag gick ut och söp mig redlös och grät i min öl så att tjejerna trodde att kvällen var slut. Sen hånglade jag ansiktet av en 9 år äldre autraliensare som var här på konferens...till mina kollegors stora förtjusning.
Dom inledde hela grejjen med att vråla ut att jag minsann inte hade haft sex på 3 år och NÅGON borde göra något.
VIPS hade jag en tunga i halsen som inte var min egen och så fortsatte det.

Men det var en rolig kväll och jag var full som en kastrull vilket var kul sålänge vi satt och härjade på krogen men när jag låg i min säng sen o kände mig patetisk och hade ångest som jag alltid får när alkoholen bryts ner och var törstig som ett as men aldelles för förgiftad för att fatta att jag borde gått upp och hämtat vatten...så var det inte lika kul längre.

Elina tyckte det var en jättebra idé att vi släpade hem 2 snubbar (mitt hångel och hennes fanclub) och mitt hångel förklarade att han jättegärna ville göra både det ena och det andra men jag pallade inte för han hade såklart lite för mycket metall på ena fingret såg jag sen :P

Jag mår illa av tanken på att någon annans lycka eller tillit går i kras för att jag skall "må bättre" över att jag blivit dumpad genom nåt obetydligt fyllehångel. Inte till vilken bekostnad som helst.
Det var iof redan försent såfort vi kysstes...gränsen var redan passerad, moraliskt. Jag kan inte skylla det på något annat än att jag var full och jävligt dum...men jag tar det inte steget längre än så.

Been there, done that...aint proud.

Idag mår jag som jag förtjänar.

Jag känner mig tilltufsad, tillknölad och öm...känslomässigt...och i kroppen.

Elina och jag gymmade igår och det gick väl på halvfart men nu har vi iaf börjat igen.

Jag vill inte verka som jag inte hade kul ute...för jag hade askul och vi skrattade som hyenor. Men jag grät en del också och jag känner mig jävligt misslyckad...tyvärr är den känslan den mest bestående.

Så nu slutar jag här

puss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics