fredag 2 mars 2012

Sena sena (hej hej på finska)

Varför är det så jävla kul att tala finlandssvenska? Jag har typ alltid gjort det. Mina två favoritdialekter att härma är finlandssvenska och indisk dialekt.
Ge mig inte alkohol och nämn Peter Sellers samtidigt...ni kommer mörda mig tillslut.

Idag vaknade jag av att en hurtig låssmed kom och skalade bort den där hemtjänstdosan som dom har på dörren dels för att logga besökstiderna och dels som lås. Dom styrs via mobiltelefonen och när mormor bodde hos mig så satte dom dit den.

Att hon sen flyttade ut för mer än 1½ år sedan har inte hemtjänsten fattat :P FAST jag bett dom ta bort fanskapet 3 ggr. Nu verkade poletten ha ramlat ner iaf :P bättre sent än aldrig. Men han var ju tvungen att komma kl 07.10 också :P

Det var ljust när jag for upp ur sängen...jag hade satt klockan för han hade sagt 07.15 så jag hade liksom inte vaknat till liv 07.10...men jag märkte att det var "the thing to do" för jag hann inte reflektera över snooze eller något liknande...jag bara flög upp och kutade till dörren och sen var jag ju pigg :D

Fast ändå gick jag o la mig när han var klar :P så jag vaknade helt död igen kl 8.15 och dödade mig själv lite till med snooze till klockan 8.45 :P

Jag hade fan kunnat städa hela kåken på den tiden. Vad dum man är :)

Ikväll tänker jag städa så att jag kan vakna till en utvädrad och underbar lägenhet imorrn. Fatta vad härligt :D

Jag skall fixa min lägenhet. Jag skall fixa en fondvägg i vardagsrummet i nån snygg skimmrande lila/violett, sen skall jag slipa och måla mina möbler vita och köpa en ny tevebänk alternativt montera upp skiten på väggen.

Jag skall vända soffan med ryggen mot fönstret och göra fondväggen till tv-vägg så att avståndet stämmer bättre med tummen på tv'n. Då kanske bror sluta jiddra om det.

På något sätt skall jag ha ett surroundsystem men det får vänta.

Idag beställde jag servicetid för hojen. Det kommer kosta 2500 kronor :/ ay mamita!!! men det räcker inte så...batteriet måste bytas ut och jag köper inga fler jävla Biltema bajsbatterier så då får jag punga ut med 1095kr för batteriet OVANPÅ servicen...sen har jag en känsla att han kommer racka ner på mina däck :P då blir det 2 lax till och då är jag körd :P...jag är körd innan det eg :P men jag kan nog låna av mojmoj tills skatteåterbäringen kommer :)

Nu kan inte jag koncentrera mig längre..vi hörs ikväll (som belöning när jag har städat)


pöss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics