tisdag 20 juli 2010

Dagen i korta drag :P

Tog ledigt för att njuta av mina kusiners närvaro.

Vi gick på stan, spenderade alldeles för mycket tid i salongen för min smak på en ledig dag då jag färgade Catrins och annas hår och klippte eriks hår.

Efter det gick vi och åt sushi buffé...stön vad mätt jag blev. Smuttade på Annas Singah (?) thai-öl som jag sett 1000 ggr men inte provat och det var skitgott. Inser att snart alla inlägg kommer att handla om öl :P mina kusiner har dåligt inflytande på mig *gloria*

Efter det så åkte jag till Ullis som fyllde. Det var megatrevligt :) men jag stannade inte så länge för det hade talats om bio/ filmkväll hos mig eftersom det var deras sista kväll här och vi skulle mysa. Men som ofta sker så pratas det mycket och ändras det planer mycket. Dom ville titta på TV och kröka hemma hos mormor och jag var inte så sugen så jag stannade hemma och kände mig lite off när sötanna kom hem och sa att hon hellre ville va med mig än med dom andra.

Så nu har vi ätit fondue med surdegsbaguette (jag köpte ett paket på internationella matmarknaden i stan) och druckit ett glas rött (mina porer är på vid gavel och sprutar svett :P inte kul) skall slå på en rulle. Myyyspys.

Om ingen hjälper mig med det här jävla klimakterieproblemet så vill jag inte leva mer. Jag hoppas det finns någon lösning :( när jag jobbade med tjejernas hår i salongen idag droppade det från mitt ansikte på mitt förkläde och håret var dyblött. Jag blev så deppig av det att jag haft en bautaklump i halsen hela dagen.

På väg hem från ullis kände jag mig så äcklig och missbildad att jag fick stanna bilen vid Fullerös tomma parkering och gråta en skvätt innan jag kunde köra vidare. Alla är par och kära.

Jag har spenderat 2 dagar med mina kusiner som är riktiga helyllekillar som älskar sina kvinnor och visar det. Dom kallar dom gumman och är ömma och gosiga och samtidigt ultramanliga (kan bygga och plocka isär vad som helst).
Jag tror jag behöver en norrlänning dom verkar vara riktiga män...men jag pallar inte med knotten. Det går inte. Men norrlänningarna har en annan kvinnosyn...dom verkar mognare och mindre rädda för förhållanden (!?) Sköna och laid back. Jag kanske svammlar helt...men det är intrycket jag har fått av dom jag träffat.
Dom gör inget annat av saken än vad det är. "dä ä lugnt liksom" man måste inte nojja om saker innan dom har hänt. Hur många killar är så annars? Dom får ju frossa om man öht nämner att man tycker om dom. Palla liksom.

Jag känner mig ensam utan någon vid min sida att älska men med det här handikappet kommer jag ALDRIG att ens försöka släppa in någon igen. Inte en chans. Folk tror mig inte..men jag har ett stort hår..ganska tjockt...ungefär ner till BH-bandet på ryggen...om det kan bli dyblött som om jag hoppat ner i en sjö..på bara ett par minuter...hur skall jag kunna göra ngt alls som ingår i ett förhållande eller normalt liv?
Jag vill gömma mig från allt och alla.

Nu, efter en hundpromenad i rask takt sitter jag i köket och svettas som andra gör efter ett spinningpass. Jag har aldrig varit en sån typ. Jag fick kämpa som ett as på spinningen om jag skulle svettas alls. Nu kan jag inte ens koncentrera mig intensiv utan att det rinner...tom tankeverksamhet/koncentration gör det :O

Förlåt att jag tjatar..men :( jag vill inte leva såhär.

Nä nu undrar kusinvitamin vartjag är. Puss och godnatt...hoppas ni somnar med näsan inborrad i er kärestas hår/ rygg whatever. Det är det bästa som finns!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics