tisdag 13 juli 2010

insomningstablett...

funkar ju jättebra när man vill sova...men dagen efter är man ganska TRÖTT när man vill vakna!!!

Jag har sirap i skallen känns det som. Vill lägga huvudet på kudden och snoooza.

Min hund är en mycket duktig hund på att inte väcka matte och vilja gå ut tidigt..han håller sig till 14 på eftermiddagen om han måste...men imorse skulle han prompt ut klockan 05.36...jag slöade till 05.46 för att se om det var falskt alarm men han satt vid sängkanten och stirrade på mig bedjande tills jag gav upp. Han behöver inte ens säga något...dom där stora bruna lugna ögonen kan borra genom den hårdaste skölden.

Så jag dressade upp som en luffare..petade in nattlinnet i träningsbrallorna, på med en hoodie (fast det var ca 25 grader redan...för nattlinnet är genomskinligt och vem faan pallar svida om med BH och grejjer?).

Hade tänkt mig en skön liten drill mot ett träd...för hunden alltså :P och sen hem till sängen...men neeej "kooom matte...diiit booort...kom dåååååå".

Jag drogs runt som ett surmulet monster i mumin...vad heter hon, MORRAN?

Vi har ju en taxistation utanför huset och man hoppas ju att dom inte märker en eller lägger märke till en alls...men det fick jag bekräftat för mig att det GÖR DOM MINSANN :O

Jag skulle åka till Arlanda på väg till Irland och fick en trevlig taxichaffis som jag aldrig sett innan. Han visste att jag hade hund och mormor och brukade se mig gå ut med hunden ofta och bla bla bla. FIIIFAN...jag ser alltid ut som Morran när jag går på hundpromenad...ögonbrynen ihopdragna, munnen osynlig för den är så hårt ihopdragen, kutryggig och allmänt jävlig.
Och där sitter dom och antecknar :P..imorse noterade jag dom minsann.

Nu måste jag ju fjolla upp mig när jag skall på hundprommenad...göra en marilyn i dörren (*tihi..oops min kjol flög upp...fniss..hihi*) och sen strutta iväg på mina skyhöga klackar med hunden nybadad och fluffig studsandes på små rosa moln.

Eller så kör vi på Morran o skiter i taxigubbarna.

Nu postar jag detta för det har tagit 24h och inget vesäntligt har skrivits :P

puss på morran

Inga kommentarer:

 
Web Analytics