lördag 10 juli 2010

Jo men vi har det bra här i TROPIKERNA

Men jag klagar inte (bara när jag inte badar). Jag älskar årstiderna både vinter och sommar. 2010 har varit ett kanonår hittills tycker jag. Redig vinter och redig sommar även om den kom sent.

Idag var jag o jycken och tittade på custombilar och hotrods i Västerås...Skultuna närmare bestämt. Där träffade vi bekanta och tittade på deras bilar.

Hade lätt velat vara där hela dagen men jag DOG av värmeslag när jag var där. Blev helt blöt i nyllet...då blev jag så ledsen att jag satte mig i bilen och åkte hem fast det fanns massor kvar att titta på :( hoppas remissen morsan har skickat iväg hjälper. Kul att ha klimakteriebsvär utan att va i klimakteriet liksom.

Jag gick in i en affär för att köpa en sak och ansiktet DROPPADE som om jag just doppat det i en sjö utan att torka med handduken...affärsbiträdet bara stirrade som en guppy i ett akvarium...jag kände mig råsexig...inte.

Folk fattar inte förän dom ser det och det verkar bara bli värre. jaja...bilarna på vägen till Västerås och där och på hemvägen var ascoola iaf.

Västerås ligger AAAASLÅNGT bort när man kör lagligt...snark. Saknar min lilal rejsmazda...den var phet ;) fast ingen bra sommarbil för den blev kokhet. Cabben är ju ljuvlig men ingen speedbil när man har cabben nerfälld....och håret fixat i lite 50-tals hästsvans. Då blir det 90 PRICK baby...

Jag har ju slutat med ppillren...och en sak har slagit mig.
När man tar dom minskar sexlusten! Hur cp är inte det? Man blir liksom platt och är inte uppeggad sådär av sig självt liksom. Man säger väl inte nej direkt men tankarna svävar sällan åt det hållet eller är iaf inte så utpräglade.

NU...när jag inte tar dom är jag som FONZIE...jag kan titta på en grytlapp som hänger på väggen i köket och tänka: "hey hey heeeey...how u doooin? du var mig en VÄLHÄNGD en (hehehe)...kommer du hit ofta eller?? :P" Det blir ju svårare att leva som en nucka när det brinner i brallorna ju :O däm it!

Påminner mig om min kompis på Irland vars kille är slaktare...jag var ju bara tvungen att fråga om han var välhängd hahaha (jag gissar att bella sitter som ett frågetecken nu...fråga Thomas hehehe).
Min kompis hade tydligen hört det eminenta skämtet 45 ggr innan...jag som är sååååå originell :P

Happ...nu skall jag gå o glo på tv. Jag har varit själv hela dagen och det känns lite trist och lite sorgligt emellanåt...jag låtsas ju för mig själv att jag har värsta sociallife med mormor och hemtjänsten etc men när det kommer till kritan är det ganska dött :P

Jag har en massa underbara vänner...dont get me wrong men nästan alla är gifta, hårdsambos, har barn etc.. och det är underbart att hänga med dom...men IBLAND kan jag kolla på stora gäng med killar eller tjejer och tänka...fan vad kul!

Jag saknar ofta tiden då man kunde hänga med sin bästis och bara sticka iväg...bara göra saker helt oplanerat och otippat!

Jag vill tillbaka dit. Men det går junte. Alla är så vuxna.
Jag är 31...och efterbliven.

En kul sak är...en tjejkompis jag lärt känna nyligen har en cross :) nu skall jag köpa en mä så kan vi åka!!! Kuuul! Min skall va rosa..hur vet jag inte men jag skall hitta någon som kan rosifiera min cross. Förslag på crossar och spraymänniskor som kan rosifiera den mottages tacksamt!

herrå fö fan

Inga kommentarer:

 
Web Analytics