onsdag 14 juli 2010

Hela stan är på tjocken fö faan...

...det måste ha porrats rejält under vintermånaderna ;)
Jag är avis men inte på graviditeten utan på tillverkningen av ungarna.

Jag är nog inte redo för barn än på ett bra tag. konstigt nog känner jag inget tickande av "klockan" som så många andra i min ålder...dvs 105 års åldern.

Undrar ibland om det var bla "närapåsmällen" upplevelsen som bidrog till att karln drog öronen åt sig så snabbt. Han kanske trodde det var ngt jag strävade efter. ICKE!
Jag var sjukt lättad att jag slapp ta beslutet att göra abort...eftersom det löste sig naturligt :P (Det är inget fel i att göra abort tycker jag och att vi har möjligheten till den lösningen är mycket bra).

Vet inte ens varför jag pratar om detta nu :P Shit the same!

Jag är glaaad idag. Sov som en sessa i natt...stängde fönstret för första natten på en vecka (!?) och hade fläkten på och svettades inte en droppe. Helt ljuvligt. I över en vecka har jag svettats sjuka mängder i den här värmen så det var underbart att vakna torr :P
Harry var så sööt att jag dog på morgonen. Han orkade inte vakna...så jag gick tillbaka till sängen och lade mig i fosterställning så kröp han upp och lade sig som en liten kringla vid magen och somnade igen. Älskar den lilla fisen så hårt! Han är så lugn nu..går fin...eh..okej i koppel, är ganska lugn hemma och allmänt söt helt enkelt! Mitt lilla hjärta!!

Nu skall jag stänga och gå hem eftersom jag inte har så mycket vettigt att säga :P

En hel drös med goda vänner sitter på Lingons uteservering vilket jag också kommer att göra om ett par minuter. Naaajs!

Ha det fint därute allihopa.

Kram på er!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics