tisdag 27 juli 2010

Halsbränna och omatta naglar *morr*

Här går man o köper Isadoras mattifierande nagellack och förväntar sig att det skall göra vad som står på flarran...Men ICKE! Så nu ligger det i soporna. Pfft! Skitprodukt...skulle inte snålat utan köpt China Glaze som jag visste, innan, var bra.

Jag har halsbränna...jävla kebabhelvete. Det var inte bara blod som sputade på bion igår om vi säger så :P jag fick ångra den där kebabtallriken både en och 3 ggr :P

Idag skall jag bli intervjuuuad :D av en skönhetsblogg. Nej det är inte pga av mitt undersköna utseende -(häh :P !!)- utan för att jag avhårar folk runtomkring mig. Dom vill alltså veta mer om lasern. Skall bli kul men jag säger inget mer förrän jag ser bilderna :O hemska tanke.

Filmen var bra igår. Alltså ingen av filmerna lever upp till böckerna men den var bättre än 1an iaf :P Man får inte samma pirr i magen och känslan av att man vill att det aldrig skall ta slut. Jag blev nog en skvätt deprimerad när jag hade läst ut böckerna. Där satt man som trollbunden i ca 4 veckor och åt knappt (kan ni förstå? Om Stephanie Meyers sket ut lite fler böcker kanske jag skulle bli...wait for it...smal!??) :P) och när jag kom 2/3 av sista boken som är ENORM började jag begränsa mig till 50 sidor per dag...för att dra ut på det...för att det skulle räcka :P

Jag har knappt läst en bok sen dess...önskar jag var en sån som kunde läsa om böcker...men jag tycker det är skittrist att sitta och mala samma igen..man vet ju..magin är borta. Det finns ju undantag såklart. Jag är så med filmer med men där finns det fler undantag. PORKYS är ett sånt. Ähääälskar den filmen...och Dazed and Confused...maddafakka!!!...äsch jag är nog inte så med film fressten :P mmm måste se "save the last dance" igen. Störtskönt soundtrack!

Jag möttes av en väldigt deprimerad liten pappa igårkväll. Han hade lagt ifrån sig sin mobil OCH sina nycklar till salongen så jag fick kuta dit och ge honom mina nycklar så han kunde låsa.

Telefonen återfanns idag på Swedbank. Han hade lagt ifrån sig den i rena stressen (!) när kärringen i kassan ifrågasatte hans insättningar och antydde att det var svarta pengar. (Han var som vanligt sen med lönesiffrorna så han skulle göra löneinsättningarna själv ist för att jag gör dom via internet som vanligt). En av dom äldre ödlorna på banken hade känt i gen honom och gått i god för honom och sagt åt slyngeln att han var kosher och att allt var som det skulle.
Men pappa var UPPRÖRD att han inte blev igenkänd :p så han glömde att telen skulle med hem också.

Nycklarna var dock mystiskt försvunna. Tungsintare än pappa gick knappt att hitta imorse. Men så hittade jag dom uppe på personaltoaletten. Jag gick ner för trappan och låtsades dra fram dom ur örat som trollkarlar gör på små barn med pengar, fast på pappa.

Han såg ut som en liten lycklig knubbig kurdisk sol när han såg sin nyckelknippa. Munnen sprack upp i ett såndär leende som han får när han gullar med småbarn...sådär så man ser att han saknar en tand i överkäken och ögonen blir små springor med bara ögonfransar som sticker fram för kinderna tar över hela ansiktet och näsan...ja den är bara stor hähä.

Jag blir alldelles full av kärlek när han är så glad. Nuförtiden är han aldrig så, så det var ett litet mirakel som hände i mitt kontor idag :P det får jag leva på ett tag framöver tror jag :P


Nu känner jag att jag har babblat för länge. Omeprazolen har verkat och min älskade cola light börjar pigga upp. Naglarna är målade, bloggen är sönderbabblad, colan är drucken...jag kankse skall jobba lite också :P

boossa boossa hej då hej mashallah fifan

Inga kommentarer:

 
Web Analytics