måndag 26 juli 2010

Vampyrer och varulvar

...skall jag se på bio ikväll.
Jag och Nadja skall gå och se den 3e filmen i serien om Twilightsagan. Hoppas den är värd det.

Nu är jag vrålhungrig. Vi skall ta något att äta på stan först och sen gå på bio. Myys. Inga hundar eller ungar :)

Jag åt just en halv snickers för att hålla mig social tills jag får middag och jag får sån jäkla hosta av dom. Jag fattar inte. Jag hostar inte av choklad, eller jordnötter men när jag äter snickers drar hela halsen ihop sig och jag blir skithostig. Störigt för det är ju gott...men kanske bra ändå :P

Idag har det varit en ganska lugn dag. Lite småtjaffs här och där mest där :P men jag fintar bort det från min omgivning och låtsas som det inte exsisterar. Sen om det verkligen är något allvarlig får det väl sprinag ifatt mig o bita mig i rumpan. Jag springer före och ropar lalalalalala och håller för öronen så gott jag kan.

Pratade med Debbie idag och förklarade allt om mormor. Hon kan ju inte svenska och det blev ju allmänt opoppis när jag skrev på engelska i bloggen så jag fick ta ett snabbgenomdrag för henne :P hon skrattade så tårarna sprutade.

Det är så vi hanterar varandras jobbiga stunder :P vi skämtar om det och skrattar tills det känns roligt nästan. Om det är riktigt allvar så är vi ju allvarliga men det är inte många saker som vi inte kan skämta till.
Förutom om vi båda har PMS...då är det kört! Då finns det inget roligt i världen...fast då svär vi ist..och tillslut blir det så att vi gråter o skrattar om vart annat.

Nu måste jag kuta för jag är sen :P

puss o blodsug

Inga kommentarer:

 
Web Analytics